födelsedagsfirande

Hallå bloggen,

Nyss legat ute i solen och stekt men kände att jag inte pallade värmen! låg där i olja och svettades som aldrig förr. Men det är väl dags att bli van nu innan turkiet? Är ju trots allt bara 17 dagar kvar tills den stora dagen då jag blir MYNDIG och åker till turkland. Åh det ska bli så skönt, hur bra låter det inte? 18 bast, resa till turkiet plus att jag får min lön samma dag! Happyface.

Iallafall så ikväll ska vi fira Johanna eftersom hon fyller 19 år imorgon, stor tjej nu. Hon jobbar ju hela veckan förutom idag så då får man passa på. Föressten har jag bara 2 dagar kvar att jobba och det ska bli underbart. Iallafall så har jag bott hos anna hela veckan och blir så framöver då så kommer inte upptadera förrän fredag kanske. Hur ska ni klara er? Tycker synd om er på riktigt, haha. Nejdå, säkert kanske 5 pers som läser denna blogg men det är väl en bra början?

Aja ni får en snygg bild på min kusse eftersom hon skall firas ikväll, see ya.


vi börjar om igen

Tjabba Tjena Hello!

Sitter här nyduschat och ska snart in till Anabanana för jag ska sova där all week long, underbart.
Ny blogg för blev less på den andra.. så ger blogg.se en ny chans (Y)
I helgen var jag i hufvusstaden tillsammans med mina vänner Anna och Johanna och det var riktigt trevligt med grönan, shopping och festande. Hittade en hel del grejer och det var sjukt med rea! älska rea, spec då man är i fattiga tider.. Fick träffa E också som alltid är lika trevligt och det är väl ett tag till nästa gång.

Just nu ser jag ÖIS - Bajen och det står 0-0 om nån ville veta.. WellWell..
Ska packa lite nu sen kolla om jag får skjuts in till stan.
xoxo


nyduschad men söt nathalie, yupp.


 


RSS 2.0