vet inte

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga.
Vill bara att det ska ta slut nu.
:/


måndag

Tjaaaaaaa

Idag när jag vaknade trodde jag inte att jag somnat än. Klockan var då sju. Jag ville somna om. Men jag hoppade upp och tände lampan.

Hade en sjukt jobbig natt. Får jag aldrig sova? Jag är en zombie.

Är det bara jag som blir tokig på folk som skriker på bussen när man är trött, hungrig, kissnödig och bara vill hem? Hade jag haft en pistol hade jag inte tvekat... Okej jag är ingen mördare.

Nu ska jag äta tacochips och trösta mig själv.

HerrRåååååÅ

härnösand

Tjenis.
Vad ska man säga? Gå inte ut i härnösand för det är dödare än graven där. De finns alltså TVÅ krogar, två stycken. Jag tänker inte gå in på detaljer vad som hände, ruskiga minnen man har med sig därifrån. Närå. Jag och Jennie träffade Black's.

Det var spännande att dansa Salsa. Få läppstift och "god" parfym. Fick även sköna skratt av Sara. Okej jag dör nu. Totalt jävla internt allting så lägger in lite bilder istället.

pernilla är pågång

Andreas och Ida

Pernills and me

på "Gennys" (?)

Jennie och jag, subwayyyyhh!!!!

Det var allt för mejjjjj.
KYSSsssSSs


frisk

Tjenis penis

Nu är jag nästan frisk. Tänker inte berätta vad som hände mig imorse när jag drog in snor i näsan. *snyft* Iallafall så ska jag göra mig pigg och åka till birsta faktiskt. Jag behöver shoppa. Hejdå

Skulle försöka se söt ut

Jag vet inte.

'

Snart är det jul.

Denna knäpptes för din skull, Erik.

KYSS OCH NAFS

fasterx4

Hallå.
Jag är ju som sagt faster åt tre underbara små liv. Okej.. dom är inte alltid underbara men oftast.

Idag var min bror här. Han sa ingenting om...

ATT HAN SKA BLI PAPPA. Alltså min andra bror. För en månad sen var han ungkarl och levde på fryst-pizza och nu ska han bli pappa. Okej pinsamt om han någonsin skulle läsa detta, han åt nog inte fryst-pizza..

Det var min mamma som sa det. Innan hon ens sa det såg jag det. Det var ett magiskt ögonblick. Jag skulle hämta mer mjölk och mamma sa "hörde du det?". Då tänkte jag "oh,no.." och det var sant.

Men det ska bli kul. Hoppas man får lära känna Jessica bättre, tycker hon är trevlig iallafall!

HAHA hur ska jag smälta detta? Trodde helt seriöst att jag skulle skaffa barn innan honom. Jag som inte ens gillar små knölar. Kanske när dom är 1 år.



Kyss och smek

peace and love

Hallå.
Imorse tog jag en välbehövlig dusch, hade nämligen inte duschat sen i söndags. :) Men vadå? Okej, jag vet att det inte är speciellt fräscht, men har man legat sjuk hela veckan så får man vara äcklig. Mitt hår var fett.

Jag minns i ettan eller tvåan då vi höll på med en bokredovisning genom att skriva den av 3 citat. Jag har suttit och tänkt. Kolla här;

"Fyra 19-åriga tjejer från sundsvall, ah jag gråter inte" - Vi, det var Jag, Johanna, Anna och Emma som åkte ner till borlänge och peace and love. Vi hade lånat en lägenhet tillsammans med några hunkar från östersund. Okej, vi hoppades att dom skulle vara hunkar men det var dem ikke. Det var Danne som tog första steget och berättade att Martin, han som bodde i huset, var tveksam till att låna ut den till okända. Men han la ut lägenheten på blocket och Johanna nappade. Danne blev så glad och drog en historia varje kväll då alla blivit lulliga. Medans resten av gänget satt och njöt av öl och kapribrallor.

"Klappa Håkan fint" - Ja, redan första kvällen skämde vi ut oss. Vi var lite blyga och fnittriga nyktra, men så fort vinboxen kommit fram och lite bira så blev det seriösa snack. Vi gick i samlad trupp till busskuren, även Martin och Nathalie (Martins flickvän) följde med för att vinka av oss. Iallafall så kom kameran upp och vi skulle såklart mysa med våra grabbar. Vi tyckte att Håkans hår var så skönt att känna på, eftersom han var snaggad. Dagen efter mindes vi att vi gjort det och då kom uttrycken "Klappa Håkan fint" fram. Håkan uttalas "Åååkan".

"När ska ni åka in ikväll?" - Simone som också flyttade in i lägenheten var väldigt kära i oss. Skulle hela tiden veta vad vi sysslade med. Hon gillade att veta när vi skulle åka in och..
"Vad ska ni äta ikväll?" - Hon snokade även i våra matvanor. Berättade gärna hur risig i kistan hon varit under dagarna hon varit på campingen. Toaletten stank även vid hennes toalettbesök.. Hon sa även..
"Vilka ska ni se ikväll?" - Hon frågade det i samband med alla andra frågor. Skulle förklara hennes kärlek till alla band hon skulle se och speciellt när det kom till Håkan Hellström. Alla vi fyra ville skjuta varandra så fort hennes pladder kom fram. Men jag är inte klar..
"Gud vad fina ni är och jag kommer i dom här kläderna" - Denna fras fick vi även höra varje kväll. Vi klädde upp oss, sminkade och fixade håret snyggt varje kväll. Spelade ingen roll hur bakis vi var, skulle vi vara snygga.Vi hade klänningar, shorts och linnen. Simone däremot kom med sina kläder.. Vi ville vara trevliga och sa "men du ser ju jätte bra ut" .. mm tjena. Haha

Ja, jag har en mängd citat jag kan rabbla upp. Får se om det kommer fler senare. Måste få skratta av mig några timmar nu. Jag hoppas att Anna och Johanna läser detta, isåfall ska dom kommentera. PUSSss

polly

Hallå. Jag har varit med om ett himla drama idag. Vid fem tiden blev jag grymt sugen på polly, så jag tog en promenad mot Ica. Eftersom jag är sjuk drog jag på mig varma kläder, och det spöregnade. Det var sjukt jobbigt att gå dit, jobbigt att andas. Jag kämpade i stormen. När jag kom hem var jag inte längre sugen på polly.

Jag kollade på tv och öppnade sedan polly påsen. Jag åt, åt och åt. Sedan var det middag och jag var redan mätt. Istället för att äta mat sov jag, länge. Då var jag hungrig.

Jag åt en macka och skulle sedan ta en polly. Den var full i ketchup.

*WHAT THE F-CK*

Nu kollar jag på Stig-Helmer. Himla go karl det där. Wiiie.

PusSssS



HAHAHAHA sökte på Stig-Helmer och denna dök upp. HAHAHAHA. lik?

snor

Hallå.

Jag vaknade nyss och det första jag kände var "om jag drar in snoret i näsan nu, så kommer det komma in i halsen och då måste jag svälja det". Jag gjorde det inte. Jag sprang upp på toa, drog in det och spottade ut det. Det blev som en boll. Så jävla äckligt.

Nu känner jag samma sak igen. Måste dra in och spotta nu.

Jag gillar inte att vara sjuk. Visst, vara hemma från skolan en dag är väl skönt, men inte tre. Jag blir dessutom sjukare och sjukare. Jag ska gå imorgon och smitta alla. HeHeEheEheHE *fniss*

Nu ska jag kolla på en dålig serie kanske.
KissSsSss



sjuk och nyvaken

julmys

Hej
Jag längtar enormt till jul nu efter att ha lyssnat på en del jullåtar och fått syn på att reklamerna på tv börjar mer och mer använda sig av julteman. Jag har även börjat slå in julklappar, wiie. Nu gäller det bara att komma på vad man ska köpa till alla nära och kära, svårt..

Nu ska jag värma en pizza och se änglar och demoner som mamma nyss köpt.
KissSs



tungt men ett måste

Hello
Nu är jag hemma från huvudstaden och mitt hjärta. Får nästan ångest att tänka att det ska gå nästan två veckor tills jag får träffa världens underbaraste nästa gång. Men så är livet med långdistans förhållande, det är sjukt jobbigt men sjukt underbart. Tur att vi är hårdingar som klarar oss ifrån varandra. Andra mesproppar måste ses varje dag, men skulle inte banga på att träffas lite mer..

Iallafall så gick vi på new moon i fredags. Jag höll verkligen på att dö eftersom att "när jag hör din röst" var min favoritbok. Tårarna kom, kom men gick inte. Försökte hålla dom inne. Vem vill vara en lipsill?

Sen har vi varit i barkarby outlet också och letade vinterjackor. Erik hittade på första bästa affär medans jag inte hittade nån alls. Bara en som inte var på outlet ens. SKIT IRERÅÅ!!!

Erik hade match igår. Dom förlorade as usual men min baby är alltid bra.

Börjar bli sjuk och jag gillar det INTE. Kollat på Bert sedan jag kom hem och har snart sett klart alla avsnitt. Köpte dvdn på Ö&B höhö, 19 kr. Det gillar jag!
Nu; Bert och därefter julkklappsinslagning. wiie

HAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Jag skrattar så jag får tårar i ögonen. Värre blev det när jag skulle läsa om det för pappa och madde. Då skrattade jag så luften tog slut och tårarna rann. LÄS FÖRSTA INLÄGGET HAHAHA.
http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/author/hanapee/

new moon

Hej hopp gummi snopp

Sitter och kollar på oskyldigt dömd, as usual. Snart blir det hockey på tv och det blir väl som vanligt förlust då jag kollar. Varje gång jag kollar på timrå när de spelar går det skit. Kan ta ett ex. Förra matchen, i tisdags tror jag det var såg jag matchen på tv och timrå ledde med 2-0 och de andra laget (minns ej vilka de mötte) vände till 3-2. När det var en minut kvar ville jag inte se dem förlora så bytte kanal. Sen tänkte jag zappa tillbaka och då såg jag att dom vänt till 3-3, bara för att jag inte kollade. Så fort jag började kolla igen så förlorade timrå på sudden. JAG FATTAR INTE :( Jag ger mig själv en chans till ikväll.

Imorgon ska jag till Stockholm och fira fem månader med baby. Det gör vi med det bästa som finns.. Nockeby pizza och bio, NEW MOON!!! Fattar inte att denna dag är kommen, jag har väntat sedan januari. MUMS!

Nu; oskyldigt dömd, marabou och en kik på svenskan.
KIsssssS

skit tufft

tjenixen

Är ute och surfar på internet you know och hittade en skit kul hemsida. Tyvärr har jag dåligt med bilder på datan så blev bara ett exempel =)



skit coolt eller hur?

lördag

tjo

Sitter här jag och erik med varsin data! Nyss varit ute med max som har rännskita, stackars bäbis. Jag och Erik såg älg-ungar springa förbi också, märks att man bor på landet..

Ikväll kanske vi ska på bio och undrar vad vi ska se.. 2012? eller... spännande det där. finns ju mycket intressant att välja på eller?...

PussSSSSs

äntligen...

... kommer baby! strax före klockan 6 är han här, längtar.

Iallafal så vaknade jag halv 1 idag och började halv 9 imorse. Okej jag hade bestämt mig för att inte gå på första lektionen eftersom jag sovit så knepigt några daga så behövde en timmes extra sömn.. Men som sagt blev det cero lektioner idag. *sNyFt*

Har funderat på det där med önskelistor.. Vem skriver det till jul? jag slutade med det för några år sedan men ska bannemig göra en i år. Så man får allt det man vill ha, hehe..

börjar iaf med en...
  1. Volume master! - har länge velat ha en så passar perfa till julis
  2. Ny digital kamera - min bör skrotas så en ny tack!
  3. Mysdress från cubus - såg den perfekta!
  4. ...har inte kommit längre
Nu; Byta om och så.
PUSSSSSSsss

livet förändras vart jag än går

hola!

Tv och facebook är på schemat för tillfället. Borde ägna tiden åt plugg men varför det när det inte är lika kul? Nöter farmville.. nyss skördat och planterat! Riktigt spännande. Jag och Erik kommer köpa en farm i framtiden och odla alla möjliga grönsaker och föda upp både grisar och ha en elefant, precis som på FV.

Iallafall så har jag inte träffat Erik på 8 dagar, snart 9. JAG DÖR bokstavligt talat. Har aldrig saknat en människa så mycket. Kan det inte bli fredag typ med en gång så jag slipper vänta och bara tänka på det hela tiden? Jag måste hitta ett tidsfördriv. Farmville börjar bli för uttjatat. Kanske ska flytta in på Golds? Gymma bort ångest? Hm.. ska överväga saken.

Nu; spotify och bloggläsanden..

kiss

ush..



Nu blir det my bloody valentine med syster. coola 3D briller som ska vara på.

lördagsmys

hejsan allt gott folk,

Nu sitter jag och lyssnar på Kents nya album. Anna snackade om roadtrip i mars (?) till gävle och se dem där, så måste ju lyssna vad jag har att vänta mig! Än så länge har jag ingen kommentar om albumet.. får vänta med det tills jag förstår låtarna. Dom är lite udda, faktiskt.

I mitt huvud snurrar det;
- Skörda på farmville
- Åka till Ferry där Anna, Katta och Safina också e
- Få tag på en tönt.
- Äta euroshoper choklad
- Plugg...
- ....senare

PÖSSHEJ

...tillbaka minsann

Halloj!

Sitter och kollar på SOS med stig-helmer u know? iallafall så har jag suttit vid datorn och tvn hela dagen och har så sjukt tråkigt. Jag hatar att vara krasslig.. Först tänkte jag att det är ju sjukt skönt att sova ut, att få ligga i soffan och bara mysa. Men egentligen vill jag till skolan, träffa folk, vakna i tid och gymma efter skolan! Jag skiter om jag mår dåligt imorgon när jag vaknar, jag ska till skolan.
Har lite skolarbete som ska in osv.. får sätta mig med det ikväll. Längtar även sjukt mycket till helgen, fira Ida på fredag iallafall. Blir nog till att träffa Marielle på lördag också. Sen får man väl hoppas på att hitta på nåt med Ferry och Åkan!

Nu blir det en S och lite tv igen.
See ya!

RSS 2.0