ständigt ett val



Jag ska både färga och klippa håret inom en snar framtid. Blev väldigt förtjust i dessa hårfärger faktiskt. Vill ha det lite mer naturligt. Frågan är bara den om jag vill ha det lite varmare, eller om det blir mer askblondt?

Svår fråga..



Eller eventuellt denna, väldigt ljusa...

oh saturday!

Verkligen en välbehövlig helg känner jag. Efter denna veckas arbete är man nästan utbränd, men så kan det gå när man jobbar lite utöver schemat.

Under den här veckan har jag även blivit moster.
Moster till en liten Lucas, förhoppningsvis hinner jag hälsa på imorgon eller så blir det en vistelse till dem i veckan. Enligt bilden min syster skickade ser han ut som ett mirakel! En liten ängel.

Igår kväll lagade jag och min älskling tacos (resterna åt jag nyss) och bara låg i soffan. Det blev såklart idol-tittande. Den jag ville skulle åka ut igår var ju självklart Elin. Hon är grym på att sjunga, men är det ingen som tänkt på hennes engelska uttal? Så jävla risigt.

Come = Gome enligt henne? Skumt..

Nu är lille hjärtis på hockeymatch och vad har jag gjort? Tömt soporna som luktade spya, bokat tvätttid och ätit tacos. Nu ser jag en värdelös film också. Har fan inga kanaler nästan.

en avskedskyss tidigare idag


alltid samma sak

Hej!

Nu är Anna äntligen hemma här i huvudstaden!
Vi sitter och myser i soffan framför "Lite sällskap" på femman då. Det är för härligt program alltså.

Idag har man ju jobbat som vanligt,
var lite extra snäll idag genom att jobba över någon timme. Man tackar ju inte nej till lite extra pengar i slutet av månaden, dvs nästa månad..

Men iallafall. Ska fortsätta se tv sen sova. Sen jobba. Sen äta. Sen sola. Sen se tv. Sen sova. Osv.

PUSS

godmorgon

Nu har jag varit vaken ett bra tag. Har bara lökat framför tvn och väntar på att min älskling ska vakna snart..

Om jag känner honom rätt så kan han sova hela dagen. Jag som vill hitta på något!

Iallafall så har jag jobbat såklart hela veckan. Något som blev en höjdpunkt på jobbet igår, då jag var ganska less, var att jag och Erik fick sitta på en annan plats på jobbet. Istället för att sälja, fick vi godkänna/neka alla sälj. Jag hade makt! He he..

Efter jobbet köpte jag och hjärtis pizza och kikade på idol. Rätt person åkte ur, verkligen.

Nu ska jag hoppa på den sovande.

PUSS



RSS 2.0