underbar helg med världens underbaraste person

Hello!
I fredags åkte jag med tåget ner till min älskling. När jag var framme käkade vi på max och sedan såg vi lite på tv bara. På lördagen var det hockeydags! Djurgården - Modo och det var väl helt okej, sjukt stor klack djurgården har iaf.. Slutade med att modo vann i förlägning, inte så värt det.  Haha efter matchen var det så sjukt kul! det var typ bråk också skulle en polis få folk att backa, men ingen lyssnade så han tog fram sin ihopfällbara batong. När han skulle rycka upp den så flög den några meter bakåt och alla började asgarva och applådera typ, pinigt för honom alltså! efter matchen var jag och erik och köpte mat och fullt med gotta och hade myskväll.

På söndagen såg jag på eriks match med hans mamma och per. dom förlorade den men erik var jätte duktig. På kvällen åkte vi till hans pappa och käkade. Fick träffa Calle (eriks lillebror) igen och haha vad rolig han är. Sen gick vi på "flickan som lekte med elden" och den var riktigt bra faktiskt, kanske inte lika som "män som hatar kvinnor" men fortfarande grym.

Jag stannade över måndagen också. Erik kom hem med frans och dom körde fotboll som vanligt och jag var domare/fotograf men dom klagade bara på mig så slutade med att jag satt och njöt av solen.. Därefter åkte vi till stan och träffade några fler och åkte sen på AIK-DIF. Slutade 2-0 och hade lika gärna kunnat slutat 5-0..
Efter matchen köpte jag och Erik godis och kollade på idol, family guy och roast på berns samt pluggade lite matten. Mitt tåg gick runt halv åtta på morgonen och att säga hejdå var lika jobbigt som vanligt. Nu är det bara 8 dagar kvar tills han kommer upp hit och jag längtar mer än någonsin.

Har aldrig mått så bra som när jag är med dig. Har aldrig träffat någon som är lika underbar, tokig och klantig som du är, Erik. Jag älskar verkligen dig och jag är så glad att jag har dig.

söööööööötnos

hittade en gammal bild på min sötnos haha.

i stockholm

Just nu sitter jag i eriks rum medans han är och köper biljetter till derbyt (aik-dif). egentligen skulle jag åka hem idag men vill inte åka ifrån honom. så ska åka imorgon halv 8 på morgonen istället :D hihi busigt.
nu ska jag duscha och kolla om det finns nåt ätbart i detta hus.
bajshej

äntligen på väg, luften bor i mina steg

Hey hooee..

När jag var ute nyss såg jag ett stjärnfall, sjukt coolt för det åkte ned mot jorden jätte sagta.. I vanliga fall går det super fort ner men inte nu, mystiskt. Kanske meningen att jag skulle klura ut den bästa önskningen i världen. Men jag har ju redan allt jag önskar mig. Underbara vänner, familj, hyffsad garderob! Och såklart världens bästa pojkvän som jag får träffa imorgon eftersom jag åker till stockholm imorgon.

Nu blir det sängen.
Ciao

TV-kändis

Hello my lovers

Jag har nyss avnjutit en middag och ser lite på tv.
Väntar spänt efter Timrå-Brynäs! Heja Timrå...

Iallafall så försov jag mig imorse som vanligt eller? Tur att jag inte missade nåt speciellt, det var bara nån som hade kommit och snackat om UF på marknadsföringen så det var ju helt lugnt. Haha juste i förrgår var jag på sundsvall hockey - malmö. Sen igår berättade min brorsa att han sett mig på TV så var ju tvungen att se jag också.. Så jag slog på viasat hockey och där var matchen, där var jag, där var mitt fula sura nylle inzoomat. Det var inte det värsta, jag syntes så flera gånger.. TV-kändis är jag nu. Tur att ingen har den kanalen eller ser på en sån match som denna.

Nu; godis och tv hell yeah.

plugghästen no1

För första gången under mina 11 år i skolbänken känner jag mig ganska ok inför ett prov. Min bajsbiljett har hjälpt mig så jag förstod det mesta. Thank you my lover.

Jag är jätte pigg! Har sovit i princip hela dagen så är pigg nu. Nu blir det Mash och marabou.

sommarminnen!

Jag lyckades skrapa ihop lite bilder sen gatufesten i somras. Faktiskt var det roligt när man väl hade alkohol i kroppen. Annars hade det väl varit tråkigt som att gå på hudiksvalls gator en sommarnatt.

Nu; plugg............suck


skogsvandring, nejtack

hejhejhallå

Idag har det varit friluftsdag för hedbergskas elever, åkersviks också för den delen. Orientering stod det på schemat och det var bara att dra på sig mjukisdressen och ett glatt humör. Andreas stod för taxin upp till norra berget vilket var snällt. Väl där uppe skulle man som högst hitta 15 kontroller. Vi hittade dock bara 7 men det var också väldigt bra gjort av oss. Iallafall var det jävligt jobbigt att gå upp och ner för berget, snubbla på rötter och bli rädd för spindlar. Vi kämpade och kämpade, även julias jycke "nisse" kämpade och slet.

Nu är det hammarby-gais på tvn och gissa vad det står? självklart gjorde gais nyss ett mål. Vad glad jag blir.
Nej.

Hammarby, välkommen till superettan och Norrporten arena.


jag älskar dig



du har mitt hjärta. jag älskar dig.


anna har mens



såhär kan det se ut när anna har mens...


livet leker

Hejhejhallåååå

Jag har inte skrivit på en månad, eller ja över en månad! Och visst har det hänt en hel del under tiden men jag orkar faktiskt inte rabbla upp allt. Men sist skrev jag att jag blev myndig och åkte på en trip med brudarna till alanya! och alanya var ju så sjukt grymt!!! blev en hel del festande, sol och bad. det var sjukt varmt, ungefär 50 grader i solen så det var omöjligt att ligga på stranden och sola. så det var bara att guppa på vågorna med madrasserna. inte helt fel! och efter en dag på stranden var det dags att dra till migros och handla alkohol och chirre. Sen väntade duschen och middag. Efter det kom alkoholen fram och en buss klockan 23.00 mot hamnen och alla klubbar, LOVE IT!! så var det de flesta dagarna men även tog vi det lugnt och shoppa men även tog någon drink på en mysig restaurang. Därefter dessa dagar var vårt plan försenat 20 timmar pga pilotstrejk. well inte mer med det så var man hemma och det var skönt, men man saknade allt när man väl var hemma.

Sen har skolan börjat osv..

Igår hade även jag och mitt hjärta tre månader tillsammans. Fast fick inte vara med honom då. Jag längtar till helgen så jag äntligen får krama om honom. Älskar dig.

RSS 2.0