En helt ny värld

Godaste tårtan.


Igår började jag min första dag på mitt nya jobb. Jag har utbildning i en vecka. Mitt första intryck är att alla är väldigt vänliga och hjälpsamma, och att det verkar vara runt tvåhundra miljoner saker att komma ihåg. Men tur att dom inte förväntar sig att jag ska kunna allt efter två dagar. Jag tog mitt första samtal idag också. Sa två saker. Jag var jätte nervös men förhoppningsvis så lägger det sig till imorgon. Imorgon vill jag åtminstonde ta ett par stycken. För er som är intresserad.

underbar vän

Jag har en vän som heter Anna. Det är en av de finaste människorna på denna planet. Jag blir lite tom nästan när jag ska skriva här nu. Det finns så mycket jag vill säga men det blir så svårt. Hon är iallafall en vän som vet hur jag är. Att jag är dålig på att höra av mig, att jag är dålig på att planera och att jag är lite av en ensamvarg. Men hon vet också att jag är bra på att lyssna, att vara snäll och bra på att finnas till hands. Nu när jag bor massvis med mil ifrån henne så kan det ibland kännas så kallt. Jag vill kunna sitta ner och göra ingenting med Anna, kunna ta en shoppingtur, dricka vin och snacka skit, bara göra spontana saker tillsammans med min goda vän.

Våra galna dagar. Vi har varit med om det mesta och jag vill att du ska veta att jag uppskattar dig så fruktansvärt mycket och att jag alltid kommer finnas vid din sida. Låter lite klyschigt men det är precis så jag känner. Du har en varm personlighet, otrolig utstrålning och är en sån kämpe. Du har sån otur med alla sjukdomar hit och dit och jag förstår inte hur du ändå orkar vara så fantastisk! Tack för allt.

hur gammal är du

"Du är den absolut svagaste människan på denna planet och jag tycker att du är en tönt."


Igår var det kickoff med jobbet. Det var kul, fint och sorgligt. Tänk att jag har varit där så pass länge och lärt känna så fina människor. Kommer sakna Er.
Idag har jag inga planer direkt. Vill handla lite julisar kanske. Har bara inhandlat en liten sak till min mormor på tradera. Skulle vilja behålla den själv men det funkar ju inte :)
På återseende.

Jag måste ingenting

Längtar tillbaka till den dagen. Fika hos min bästa på Waldermarsudde tillsammans med Victoria. En promenad runt det vackra slottet med den underbara trädgården.

Är så arg på mig själv.
Jag måste komma igång med träningen för jag vägrar se dessa valkar.
Jag måste börja äta hälsosammare. Inte en massa skräp varje dag..
Jag måste börja ta hand om min hud. Sen när hade jag finnar?
Jag måste våga göra saker jag vill. Måla och skriva osv.
Jag måste bli bättre på att höra av mig till vänner.
Jag måste bli bättre på att hantera pengar.
Jag måste vara snällare mot Erik.
Jag måste egentligen..
..ingenting???

wörk

Just nu ligger jag hemma i sängen och jobbar. Ska sitta tills sent ikväll och lyssna eftersom vi ej kan lyssna på jobbet imorgon. Det betyder att jag är ledig imorgon! Imorgonkväll däremot så blir det kickoff och det är det sista som händer mig på det företaget.
Livet leker. *cool*
Det som är segt är att det inte går att snabbspola??? Får väl härda ut ett par timmar.

nu sticker jag

Näst sista dagen på mitt jobb idag, sen slutar jag.

För några månader sedan ville jag bara kräkas på allt och alla. Var desperat ute efter något nytt. Nu är det lite sorgligt. För jag har jobbat här sedan jag flyttade ner hit. För den sista tiden har jag ju känt mig lite hemma. För jag är ju så van vid detta.

Det är väl det som spökar. Man är van vid något och är rädd för förändring.


Charlie Brown told me

Förvirrad och instängd. Jag vill inte känna mig såhär? Jag spyr på det här. Vill flyga. Vill se nytt. Vill alltid vara glad och blir ledsen när jag vet/hör att jag inte är lika glad som förut för jag vill ju vara det. För hur kan man vara glad när man är förvirrad och instängd? Det går inte!

Till en vän

God morgon. Som vanligt vid denna tid dessa vardagar sitter jag framför datorn på jobbet, lyssnar. Men snart är det över. För jag har nämligen fått ett nytt wörk. Jag börjar där om cirkus två veckor! *Längtar* Annars då? Lovade en vän att skriva ofta nu, så hon vet vad jag gör. Hon heter Anna. Hej Anna! Mina vardagar består av att kliva upp tidigt varje morgon. Skynda att hitta några kläder som passar, oftast det som absolut inte passar? Springa in i badrummet och kissa, kleta på lite smink och borsta håret. Därefter springer jag upp till köket och trycker i mig nån macka då jag nästan missar tuben. Kommer på jobbet och lyssnar.....Lyssnar.....Lyssnar.... Tar bussen till slussen och därefter tuben hem igen. Kommer hem och slänger upp benen på bordet, slår på tvn (Adam Live) och ligger där tills maten serveras. Så ser typ varje dag ut. Ibland varvar man allt det tråkiga i vardagen med en bio eller en hockeymatch. På helgerna försöker jag sova ut då ecke jobbar varje helg. Jag brukar också åka till stan, gå ut och ta en öl eller bara spela sims! Så mitt liv är lite enformigt.. Tänk när du bodde här vad kul vi hade! Bosse och Yvve, gymmet, solariumet vi aldrig testade och inte bastun heller? Kul hade vi ändå. Jag längtar tills jag börjat mitt nya jobb, jag ska börja träna och bli fit för nästa sommar så man kan spela vollyeboll på tranviken. Visa upp den fasta rumpan. Mmmmh.. Sen längtar jag tills jag och ecke hittar eget boende. JAG VILL FLYTTA. Blir så avis på din o empes lägga. Och skaffa katt. Men det kommer ska du se. Jag hoppas för guds skull att du läser allt detta. För jag skrev detta för din skull. Sen så ses vi ju till helgen också såklart eftersom jag hälsar på i norrland , hiho. Bye.

RSS 2.0