Solsken

Idag är det en underbar lördag! Det är strålande solsken och äntligen har kylan försvunnit. Vinterjackan fick stanna hemma idag till och med. För tillfället sitter jag på jobbet och lyssnar.

Efter jobbet hade jag tänkt möta upp ecke som är på hockey och ev storhandla. Vill ju helst åka till Willys då det är ganska mycket billigare där än på coop i Gubbängen. Det sämsta är ju att det finns bara långt ute i förorterna och jag orkar ju inte direkt åka till typ kungens kurva för att handla idag. Måste ju hinna hem och laga middag innan melodifestivalen!

Jag älskar melodifestivalen. Något man sett på sedan man föddes så att säga.

Det är sällan jag längtar "hem" till Sundsvall. Men ibland vill man bara sätta sig på första bästa tåg och stanna i m-hood föralltid. Sitta i vardagsrummet med mamma och pappa framför Mash eller Skenet bedrar (mina pärons favoritprogram) och äta kvällsfika. Lägga sig i min sköna säng tillsammans med min katt som varit hos mig sedan jag var 8-9 år gammal. Ta en kvällspromenad med hundarna eller bara hälsa på hos mormor.

Men! Jag trivs superbra här nere och även om jag ibland längtar hem så finns inte en tanke på att flytta hem igen. Nu bor jag här, har startat ett helt nytt liv, med nya människor och jag har ett jobb där jag trivs.

Kram

Vägen till antikrundan

God förmiddag,

Igår när jag kom hem från jobbet så tänkte jag och Erik titta på svt-play. Jag föreslog antikrundan...

...antikrundan...

Erik var positiv till mitt förslag. Ett avsnitt blev 2, 2 blev 3 och till slut hade vi sett vartenda avsnitt från denna "säsong". Jag kan inte förstå varför jag tycker det är bra. Eller bra, det är okej.

Jag har insett att sedan jag flyttade har jag förändrats väldigt mycket, samtidigt som om jag är exakt samma person som innan. Hur det nu går ihop. Grejen är nog det att jag har bara vuxit upp. Värderar helt andra saker nu än vad jag gjorde "förr". Då var det viktigt att gå på krogen var och varannan helg, helst väldigt rund om fötterna. Det var viktigt att vara med och vara "inne". Helst skulle man hitta på något jämt. Om man var hemma en helg var man tråkig. Om man inte gjorde något missade man något. Sitta på facebook dygnet runt istället för att plugga, bara för att inte missa någonting.

Nu idag gör det mig inget alls om jag struntar i krogen och sitter hemma med en godispåse och melodifestivalen. Jag struntar fullständigt om jag är med eller inne, är jag hemma är jag inte tråkig och att när jag väl kikar in på facebook ser man människor som uppdaterar var tionde minut vad som händer i deras liv, hur hårt de jobbar, hur bra big brother är eller hur "SOLSIDAN ÄR KÖÖNG".

Jag blir så glad. Att jag inte blev som många jag känner. Stannar på samma punkt och vill inte fortsätta. Fortsätter på samma gamla spår. Gnäller ofta att inget händer och hur mycket man vill göra något nytt på ett nytt ställe.

Men egentligen bryr jag mig inte så värst mycket. Jag sitter hellre framför antikrundan och beundrar alla föremål som folk fyndat och är värda tusentals kronor. Glad att jag bytte spår och gick min egen väg för att hitta mig själv.


Band of horses

God morgon!

Nu sitter man på jobbet som vanligt då. Fast denna måndag är ju inte som vanligt då jag och Erik ska på konsert ikväll! Han fick biljetter till Band Of Horses av mig i julklapp och ikväll så är det äntligen dags!

Dessutom så kommer jag få träffa Anna ikväll! Hon och Emil ska också dit så det blir super trevligt.

Annars då? I helgen har jag och Erik inte gjort något alls. Alla i huset har varit sjuka så har bara legat hemma. Det jobbigaste jag gjort är nog att vi gick till coop för att handla frukost. Dvs 5 mnuters promenad.. Sen har jag självklart sett melodifestivalen och spelat sims! Hela helgen i princip har bestått av the sims-spelande. Min sim Emily har skaffat man, hus och barn, dvs 2 barn! MEN.. Något fruktansvärt hände i fredagskväll. När Emily tränade utomhus så kom det en meteor åkandes mot henne och hon dog. Jag fick panik. Jag hade kämpat med henne att bli en superstylist också dör hon. Sen helt plötsligt så ser jag hennes spöke åka omkring i huset och hennes man får ett samtal från något labb att han kan få tillbaka henne. Jag blev överlycklig. Men det funkade inte, hon förblev ett spöke. Hon och hennes man råkade få barn. Trillingar dessutom, alla blev spöken.

Jag som är så töntig blev så frustrerad, jag ville få henne normal!!! Så jag googlade i över en timme och hittade ett sätt att få alla till vanliga sims. Dock var jag tvungen att få hennes man att få fiskfärdigheter och matlagninsfärdigheter, bara det tog två dagar.. Sen få tag i en jävla planta och fånga en specifik fisk.

MEN!!! Jag klarade det. Så igår kväll blev det alla normala igen.

Nu är jag lycklig igen.

fredag

Halloj!

Sitter och lyssnar lite på jobbet, det är riktigt svettigt och stressigt just nu. Men det löser sig!

Idag är det fredag och jag har längtat efter denna helg redan sen i söndags kväll. Jag är lite småsjuk och det vägrar att försvinna ur min kropp. Så under hela veckan har jag varit trött och hängig. Så nu i helgen ska jag bara ta det lugnt, äta godis och spela the sims. Får se om jag orkar umgås med Erik eller om jag bara sitter vid datorn. Nej jag skojar bara. Klart jag ska mysa med eckepecke hela helgen också.

Men mest godis och the sims. Min sim har gift sig och fått en jätte gullig son.

Nu ska jag fortsätta lyssna. Längtar efter lunchen då jag ska gå till grillen och käka en tunnbrödrulle med grillad korv och räksallad, MUMS.

Hejdå

The sims 3

Godmorgon käre blogg!

Har nyss tagit mig en kopp kaffe här framför datan. Sitter och lyssnar på jobbet som vanligt då. Kaffet smakade verkligen urk men jag slumrade till så var tvungen att få i mig lite koffein så att säga.

Gårdagen, alla hjärtans dag, spenderade jag med lille Ecke. Vi hyrde film, lagade mat och jag fick även spela lite the sims. Jag är verkligen beroende just nu. Har "tillverkat" en kvinna, eller en ungdom så att säga, som heter Emily Dundu hehe. Hon är blond, har stora tuttar och jobbar som stylist. Hon har även skrapat ihop 3/5 kändis-stjärnor men har fått dåligt rykte :/ Någon har snackat skit om min sim och hon är jätte deppig hela tiden. Det var en vampyr som hade snackat skit eftersom hennes pojkvän hade hälsat på mig. Jag menar, HALLÅ? Det är the sims ju, det är nästan för verkligt.

Emily har flyttat 3 gånger och just nu bor hon i en lägenhet med terass och takvåning så det är hon nöjd med. Min nästa plan är att hennes pojkvän ska flytta in och sedan ska de skaffa familj. Då ska jag bygga ett hus vid vattnet.

..jahapp..




alla hjärtans dagen

Godmorgon!

Eller jag har ju varit vaken sedan klockan 06.30 imorse! Duktigt.

Sitter just nu på jobbet och lyssnar. Jag lyssnar på bra ja'! Iallafall så är det den 14 februari, Valentin har namnsdag och denna dagen kallas även "Alla hjärtans dag".

Jahapp. Är man tvungen att göra något speciellt, romantiskt eller är man tvingad att köpa nåt puttinuttigt för att fira kärleken mellan två individer? Näe. Jag frågade Erik igår om vi skulle göra något speciellt, typ gå på bio eller något. Men vi kom fram till att hyra en film och köpa lite godis är ju tusen gånger så mysigare och ganska mycket billigare. Bara för att någon eller något fått för sig att detta är en speciell dag för att fira kärleken så måste man inte göra det. Jag firar kärleken i princip varje dag.

Bara att få träffa och umgås med bla Erik gör mig lycklig och jag kan väl få fira det när jag vill!

Okej, jag menar inte att det är fel på att fira, inhandla presenter eller gå och äta en god middag. Jag menar bara att man borde fira kärleken varenda dag till sina nära och kära, ist för att fokusera på en enda dag.

Jag älskar dig iallafall Erik. Jag säger det varenda dag och jag menar det verkligen.

RSS 2.0