Tänker tanken

Jag får ångest över att tänka tanken att de kan tänka sig att faktiskt tänka tanken att vilja ha mig. Jag får ångest över att tänka tanken att jag inte tänkte bra tankar.
Inbilla mig att jag har vad som krävs? Eller. Jag har det som krävs. Jag kan sätta mig in i alla möjliga situationer. Nu kan jag nog tänka tanken att jag gjorde det ok utan att få ångest.
Adjö.


Love-birds

Bara två timmar kvar tänker jag alltid denna tid varje vardag.

För då är slut. Slutjobbat, slutlyssnat och sluttjurat.

Idag är en fin dag. Känner lite harmoni så är gladare idag än på länge. Hände något när jag öppnade käften för en gångs skull och sa ifrån. Det känns Ok.

Har ett mission impossible idag också. Hämta Kalle i skolan och ta med han hem passa honom laga mat få honom i säng. Må gud få honom extra snäll idag. Adjö.

Moving To Mars

Efter att inte ha duschat på 4 (?) dagar har jag tagit kampen mot svettlökarna. Känns fräscht.
Ska snart bege mig mot staden för att hänga med min sis. Ganska skönt att kliva ut genom dörren idag eftersom det glömde jag visst bort igår. Ops.
Ska se om det finns något att ha på sig också. Inte kul för andra att se mig oklädd kanske. Eller?

flyg du lilla fjäril

Solen skiner utanför mitt fönster. Och jag ligger här.
Gårdagens huvudvärk gör sig påmind och jag känner att jag inte vill stiga upp. Jag är så förvirrad nu för tiden och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Ibland är jag glad, ibland arg, men mest utan några känslor alls.
Idag känner jag att det är helt okej. Igår var ingenting okej. Bara min stora kärlek fick mig att le. Och lite av idolavsnittet. Det är också förvirrande. För jag ville vara arg, ledsen och spy ut väldigt mycket hat. Men kärleken lurar de aggresiva känslorna och gör en bara glad.
Tur det finns kärlek. Jag tror kärlek och hat bor grannar med varandra.
För hur många gånger har man inte hatat den man älskar? Osv.

RSS 2.0