hass-el-a


Goddag,


Sitter och ser lite SATC och äter choklad, inte illa mina vänner. Ska snart åka in mot stor stan och möta upp några resevänner eftersom imorgon ska vi till stor-hassela och stanna där tills söndag. Så mat ska inhandlas såklart. Undrar dock om hassela har nåt att bjuda på. Vet att det finns skidbacke, hotell, behandlingshem för stökiga tonåringar och nån camping.

Vi ska iallafall bo i stuga, eller stugor.
Vi är ju trots allt ganska många..

Hadee' puss

vitt vitt åter vitt

Pernilla och jag på grönan, maj 09

Jag satt och tänkte lite. Alla säger, "va naturligt blond, det är mycket snyggare!". Jag sitter och intalar mig själv att självklart ska jag vara naturligt blond...

...men, jag vill ha det jag hade. Jag vill vara platinablond för det är så snyggt. Jag personligen tycker att jag ser bättre ut blond än brunett. Så ja, mina vänner. Jag ska bli platina!!!

Blond rocks!

kool tjei


Studentmössan på, fjollig min.


tröja i XL...... why natta, why?



här sitter man oberörd på tåget hem.. blond e man jö

inte långt kvar nu

Hallå där ute!

Saknat mig? Ja det tror jag alldeles säkert höhö. Jag har som sagt varit i hufvudstaden i helgen och kom hem igår. Anna kom och hämtade mig för att sedan gå och sola + promenera. Solariumen var stekheta och vi båda var svimfärdiga på vägen hem, men vad gjorde det. Anna och jag traskade i bra takt iallafall.

Ja, vad har jag nu gjort i helgen undrar ni nyfikna...
Jadu, inget speciellt faktiskt! Kom fram sent i fredags så vi såg bara på film och myste, somnade i soffan såklart - S K Ö N T ! På lördagen åkte in till stan tidigt för att slinga håret, så blond e man ju nästan hiho.

Ecke hade lovat mig att åka till skärholmens galleria, men han orkade inte. Fick med han till farsta centrum iallafall och hade kanske en halvtimma på mig att shoppa pga att de stängde klockan 5(!). Men en klänning från "the garden collection" fick följa med mig hem och är så lycklig över de. Efter det åkte vi ut till nockeby för att avnjuta deras goda pizzor. När de kom ut med min pizza skämdes jag så otroligt mycket. VET NI HUR STOR DEN VAR???? Den var lika stor som mitt köksbord. Den hängde utanför tallriken kanske 15 cm från varje kant.... Och ja, Erik fick en lika stor.

Sedan köpte vi glass och sedan åkte vi hem till pekke och såg körslaget och filmer. Somnade jag i soffan igen? JA.

Söndagen bestod av bara slapp och mys. Vi lagade även världens godaste middag, rullader och pommes! Igår åkte pekke till skolan och mitt tåg gick halv fyra så bestämde mig för att ta en stadsrunda innan hemfärd. Fick med mig en skinnjacka, ett bar braller och ett linne hem. Helt okej nöjd faktiskt. Saknar mitt hjärta redan super mycket men vi ses ju redan till veckan. Älskar lov!

Okej, insåg just att jag aldrig skulle orka läsa om någon annan hade skrivit det jag skrev men hey! Första gången jag skriver något detaljerat om en helg hos bebben.

HERRÅ

ba mot stockholm


Hallå,


Sitter just nu på bussen påväg till stockholm. Har aldrig någonsin dragit med datorn på bussen tror jag, men detta går ju hur bra som helst. Har nyss passerat hudiksvall.

Är beräknad att vara framme runt halv tio! Så alla ni bloggläsare kan ju se till att möta mig utanför cityterminalen runt den tiden då, låter det bra? Tyvärr har jag inen penna med mig, så blir inga autografer tyvärr, tyvärr!

SKÄMT ÅSIDO........

Om inte Anna sitter där nere och lurar? Anna, läsarträff runt kvart på centralstation om du är intresserad?

Nu ska jag fortsätta äta mitt godis, lyssna på kent och bara njuta av att sitta längst fram, högst upp på bussen. Ja, men lever lyckligt lottad. Känns som att man flyger när man sitter här. Synd att ingen kunde få uppleva detta tillsammans med mig. Kan nån av er skaffa pojkvän där nere så kan vi väl samåka lite titt som tätt iaf?

Mejla mig om ni är intresserad på
[email protected]

OKI??
ps. HAHA ser extremt fet ut på bilden, är det "bussljuset" som gör så? hittar även inte till toan..

PUSS och ha en bra helg!

studerar munk

Goddag!

Här sitter man med munken i näven. Eller nä, nyss var det. Har även fyllt på magen med två ballerinakex. Nu förstår jag varför man ser ut som man gör, men gott är det föfaa'n.

Känner mig helt seg i både hjärna och kropp... Måste även läsa på filosofin men mina ögon åker igen så fort jag ens säger filosofi!...filosofi...filo...ff... ah ni förstår vinkeln.

Så ja, kan ju tala om att jag åker som sagt till stockholm imorgon också! Har köpt ett påskägg till ecke också, så snäll som jag är. Glad blev jag att det blev lite godis som inte fick plats i ägget. Det tar jag! Hehehehe..... Som om jag behöver tanka mer idag i lill-magen? Naah... Men som jag sa innan, det är gott.

BABY GOODBYEEEE

 


finns smarta blondiner också



Hej!


Just nu känner jag mig så glad över att röjt undan lite plugg. Har dock kvar att skriva en del på svenska uppgiften och filosofi "förhöret" som båda ska vara klara på fredag.

Men vet ni vad? Jag bryr mig inte. Just nu är jag så skoltrött så tänkte bara göra lite halvdant sådär. Huvudsaken jag får det gjort och sedan går jag på lov, eller ja om en vecka.

Någonting som lyser upp i denna kyla som vi fått tillbaka, är att jag ska åka till stockholm på fredag.
Ska bara umgås med min älskade pojkvän! Har även bestämt en hel del andra saker också såklart, utan hans medgivande hehe C: Men det finns så mycket jag vill göra när jag åker ner, men det slutar med att vi köper hem gotta och ser en film. Men det är ju trots allt något jag uppskattar väldigt mycket! Har kompisar som får umgås med sina hjärtan varje dag så det är väl bara vardagsmat för dem, men för mig är det en viktig stund. Bara att få hålla om min Hatty! ♥

Något jag bestämt är att åka ut till skärholmens galleria! Där har jag aldrig varit så det ska bli spännande. Erik hatar att följa med mig när jag ska shoppa, men vem ska jag annars gå med? Hehe.. Hade även planerat att springa in på nåt drop in och slinga håret, kanske klippa mig om det behövs. Ska gå mot det blonda hållet helt klart. Trivs som brunnet, men ÄR blondin.

Jag är blondin! Tänkte genast på en blondin historia nu;
"En brunett och en blondin är ute och går i en park. Plötsligt skriker brunetten ut: - Titta en död fågel! Blondinen ser upp mot himlen och frågar: - Vart!? Vart!?

HAHAHAHAHAHAHAHHA.....
....måste sluta med paint också.

Hejdå...

jag känner en poet

Hej min kära natta!
Fina bilder, speciellt dina patta.
Är det silikon och är dom helt nya?
Synd att vi inte kunde promenixa idag och hänga i din lya.
För jag gillar att umgås med dej!
Du är en så jävla cool och poppis tjej.
Men vi får se till att promenixa en annan dag,
det skulle göra mig jätte glad.
Det här är kanske den finaste kommentaren du någonsin har fått.
Det är nu ett till minne blott.

Puss och kram
du är ingen gam


////////////// BY; Anna Johannson

rubriklös

Godmorgon!

Idag har jag nämligen turen att börja halv ett.
Det var inte helt fel med en sovmorgon. Jag vaknade för ungefär en timma sedan och nu har jag hur mycket tid till att inte göra någonting.

Passade på att knäppa lite kort.

Ps. Ser ni mina nya tuttar? I ♥ silikon

the drama queen


Detta är en video jag och Erik brukar kolla på tillsammans. När den lilla snutten är slut så brister vi båda i skratt. Men frågan är då: Är den så jävla kul?

Det är ju bara en hamster.

bortglömda prylar

Just nu, eller ja, jag tog en paus..
Men alldeles innan så påbörjade jag lite rensning av garderoben.. Vilket jobb det är. Har slängt ut kläderna på sängen, eller ja från den ena garderoben då alltså. Den innehåller främst träningskläder, fan vad mycket skit man sparar på sig år efter år. Vad ska man med allt till!?

När man väl har alla saker framför sig så förstår man hur mycket onödigt man har.
Jag har väldigt mycket kläder, men inte ens hälften är snyggt tror jag. Blev imponerad på några jackor jag hittade! Som nyshoppat.

Men ska väl fortsätta.

Adieu

tisdag

Godmorgon!

Tror ni inte att jag försov mig imorse? Skulle vakna 8 men vaknade strax efter nio istället... Så kunde ju alltid ta en senare buss men varför det när jag bara hade en lektion idag? Så tog en långpromenad med lille max istället.

Nu ska jag plugga.

PUSS

ålderförkalkning redan

God afton damer och herrar,

Fick en utskällning av Anna såg jag.
Hon var väldigt aggressiv och fick stå ut med en hel del glåpord från hennes sida. Men eftersom jag är en god vän, så tänker jag ge vad hon vill. Hennes önskemål till detta inlägg.

Iallafall så kom Anna "Maggan" Johansson hem till mig vid 6-snåret för att ta en såndär kvällsrunda. Vi var båda riktigt taggade och drog på oss varsin reflexväst. Vi värmde upp på min uppfart och knöt en extra knut på skorna. Vi stretchade såklart lite lätt innan våra steg bar oss iväg på en helt otrolig resa.

Vi började gå och Anna frågade "Vart ska vi gå?" och jag sa "Runt stallet?".
Vi var eniga, mot stallet blev det också. Anna funderade lite och frågade sedan "Vart ligger det då? Är vi på rätt sida av bron?". Jag sneglade mot min vän och tänkte, vilken planet är hon från? Jag frågade bestämt "Men du vet väl vart jag bor!?". Ingen skada skedd och vi traskade vidare.

Under promenaden stötte vi på lite hästar och Anna berättade, helt faschinerande, att hon en gång ridit här. Vi samtalade vidare om när vi senast gallopperade runt på hästar. För mig var det bestämt ett år sedan. Anna trodde det var nångång då också för henne. Vi fortsatte våra samtal, en del privata och en hel del massa strunt såklart. Men allt prat är bra prat tänkte vi, så vi fortsatte vår resa. Ju längre vi gick, ju mer vi hade att tala om. Så efter varje uppnåt mål bestämde vi oss för att gå längre. Anna klagade ofta på att vi gick alldeles för fort, så vi saktade ner tempot en aning. Vi gick på "den gamla bron" och kollade ner. Jag berättade för Anna att jag ibland känner att jag dras nedåt mot vattnet. Hon sa att det var en konstig tanke.

Helt plötsligt gick vi på "den nya bron" och bilar körde hux flux fram och tillbaka. Vi fick pausa vårat snack men det gick ju trots allt bra iallafall. När bron kommit till sitt slut hade vi vårt svåraste beslut på hela trippen. Ska vi ta en ytterligare sväng? Självklart sjöng Anna och jag i kör. Vi gick en liten omväg för att sedan bemöta mount everest. Detta berg tog oss upp för "park-backen" och sedan den sista turen hem till min stuga.

Väl inne i mitt kök tog sig Anna en törstsläckare. Det såg ut som hon aldrig någonsin skådat lite vätska. Men vad gör det? Anna är en otroligt fin vän som jag delat många fina stunder tillsammans. Idag har vi funnit ett nytt minne till vår hjärnbaserade scrap-book. Något vi kan fästa med hjälp av tanken. Få en minnesbild av denna kvällspromenad, kanske med hjälp av denna lite smått ironiska text?

Vi kan ju bara hoppas att denna blogg kommer att finnas kvar, kanske när vi blivit äldre.
Men som vi sa Anna: Är det vi som vuxit upp eller är det alla andra som blivit ännu barnsligare? Menar såklart inte att vi efterliknar tanter som har te-bjudningar med Agda och Doris, men kanske mer insett att detta år, 2010 är året då lekstugan är över och efter studenten måste det finnas något slags "vuxen liv"?

Godnatt

du är min luft

Vet ni vad Erik brukar säga till mig?

"Jag älskar dig mer än igår, men mindre än imorgon"


dagisfröken nästa


Hej!

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Har redan proppat i mig två hårdbrömackor.

På bussen hände nåt helt fantastiskt.

Där satte jag mig på sätet och kollar mot sätena framför.
Där satt den sötaste och charmigaste lilla bebbe jag någonsin skådat. Ögonen bländades av de vackra ögonen. Okej det lät lite nördigt.. Men iallafall, så började den där ungen att vinka och le mot mig. Inget barn har någonsin tyckt om mig, förutom den. Är det för att jag sökt sommarjobb på ett dagis? Fick jag ett tecken från Gud att det kommer att tillfalla mig?
Ingen som vet.


PUSS&KRAM

tankar som man står för

Någonting jag funderat över..

...kan man tycka en sak och sedan tycka helt tvärtom en sekund senare? Jag blir nästan arg! Visst kan det komma lite saker emellan och man kan ändra sig hit och dit. Men vissa anklagelser måste man stå för. Hur kan man bara säga en sak och sen glömma bort det och bara fortsätta att le som om ingenting har hänt.

Just nu vill jag bara åka iväg och slippa se vissa människor.


Sen vill jag bara säga att jag är glad över att Jag är Jag. Helt ärligt! Jag älskar verkligen mig själv och mina tankar. Jag skulle aldrig, aldrig, byta ut mig själv. Insåg det nu. Vad glad att jag inte är tex. du! Du är säkert också nöjd över dig själv, men du kommer aldrig att bli som jag. Jag kan med gott samvete säga att jag är hur snäll som helst. Hur ödmjuk som helst. Hur underbar som helst. Hur älskad som helst. Jag är en bra människa. Det är inte du, inte alltid.

JAG ÄR BÄST!!!PUSSSSSSSSSSSSSSs

SM-GULD!!!!!! <3

SM-GULD!!!!!!!!!! ♥♥♥


allt går inte att filma


HAHAHAHAHA. Jag är en bajare och mannen ni ser, Sebastian, som får rött kort har spelat i Hammarby. Nu har han gått över till AIK (äckligt) och skämde ut sig totalt.

Här filmar han som ni ser? Ja, läs inte bara detta utan se på klippet. Man skäms.

ps. Han hade fått ett kort innan därför får han ett rött.

trodde du hade försvunnit


Fan's, helvete också!

Trodde min besatthet hade försvunnit för gott...

Men du är kvar.

The Twiligt Saga... Köpte new moon idag och såg den alldeles nyss. Fan tårarna sprutade mer denna gång än då jag såg den på bio. Många tycker att den är sämre än den första, twilight. Men att läsa boken och se den efter, har man inte gjort det så gör det. Boken är så mycket och gör att filmen är också bra. Det är svårt att återspegla bellas deprission i filmen. Har man dock läst boken så vet man hur hon mår. Åh jag ska se den imorgon igen.

Saknar Erik så mycket nu. Vi har även varit tillsammans i nio månader idag. Eller ja, lördag då. Önskar mest av allt att ha honom här nu så han kunde äta lite godis och chips med mig. Gosa lite också.

Nu ska jag kolla om det finns nåt bra på tv. Annars sova..



CIAO BELLA!!

look a like


Hahahah, någon mer än jag som kollar på körslaget nu? Denna tjej i team picassos kör, ser ut som kissie!

alla gillar kalas


Födelsedagskort och marielle.


sandra och maria


HAHAHA, räkna dubbelhakorna. 6 stycken!


Carro: gör en sexig min. Resultat: haha ser ni själva

vinst är bäst

Halloj!

Vaknade pigg och kry imorse faktiskt. Nu har jag knappt nån förkyldning i kroppen!

Gårdagen som jag spenderade hos marielle mfl. för firning av henne och det blev kanon.
Föruom att alla var lite sega, dock inte marielle hehe. Vi smuttade lite, pratade och knäppte fula bilder såklart. Sedan for vi in till stan för en liten pubrunda. Drog redan efter tolv till subway för att avnjuta en smörgås.

Tog 1-bussen hem och somnade som en stock.

Idag har jag suttit ute i solen, hälsat på hos mormor och tagit en promenad i detg vackra vädret till ica. Nu ser jag HV -Timrå och gissa vilka som leder? Timrå! WOHO.

..så är lite upptagen

lägger upp bilder snart, POSSPOSS

fira murre

Nu drar jag till Marri! Firar hennes 19 långa år på denna jord.

Ha så kul för det ska jag ha!


Puss

bonnier AB

ÅH! Det kryper i mina fingrar. Vill bara skriva mer och mer efter mina och annas diskussioner om allt. Tänk imorgon då? Vi har inte umgåtts på "riktigt" på ett tag nu. Då kommer alla tankar i lill-hjärnan ploppa fram. Vill skriva en bok.

Jag och Anna ska skaffa ett bokförlag.
Vad ska det heta, Anna?

Föresten, Anna vet inte vad en sekt är!
HAHHAHAHAHA

Well, over and out.

jag har inte dyselexi, eller?

Hallå fredagen är här!

Har en otroligt bra dag idag.
Hade samtal med min filosofi lärare om provet och klarade ett g efter några diskussioner om några frågor. S K Ö N T !

Men en sak som jag störde mig på.. Ja det är nästan skrattretande!!!! Hon frågade mig om jag hade problem med svenska. "Jag måste bara få fråga, eftersom jag själv är svenska lärare.. Har du problem med att skriva och läsa? Du har bytt plats på så många ord"

"Neeh.. jag är bra på svenska!" Säger jag med ett fnitter.

FNITTER NATHALIE!!?? Du är grym på svenska! Du älskar att skriva, läsa och är dessutom bra på det. Bli författare, äg en tidning eller skriv poesi. Rimma är du ju no.1 på.

Så låt ingen trycka ner dig.
Okej varför skriver jag du istället för jag? Jag låter iallafall ingen trycka ner mig.

Ps. Såg Bella&Tyra show nyss. Fan vad glad jag blev!

Ps2. Ikväll blire till och fira lille Uttern!

peace

har världens fet hets

ÅÅH!!!!!!!!!

Jag har panik! Ser Timrå - HV71. Nu är det förlängning efter en match som slutade 2-2.. Om timrå ba gö ett mål så kommer min hjärtattack försvinna! Åhå..

Påtal om en annan sak.
Jag måste ha varit kock i min tidigare liv. Jag är så kräsen när det gäller mat. Jag kan äta det mesta. Men.

Rester. Jag kan verkligen inte äta uppvärmd mat! Bara tacoköttfärs, pizza och felix laxpasta.

Fick färdiglagat kött som man bara skulle värma upp. Lite grönsaker i ugnen också. Smakade skit! En tugga sedan tog jag två mackor och en activia, yoghurt. Den smakar glass! Den var så god. Hoppas magen håller sig lugn nu då.

Nu ska jag fortsätta följa hockeyn. Om jag dör pga hjärtfel så vill jag säga tack! Tack för få som läser och väldigt få som kommenterar (anna igen). Älskar er!

PUSSssssss

poor me..


bakom mina solglasögon

Tjena,

Nya brillor idag. Så jävla ful/snygga.

Vad tycker ni om dem? Eller kan ju rikta frågan till ANNA JOHANSSON. Hon är den enda som kommenterar.


Nördigt att sitta i camen med brillor.

PUUUUUUUUUUUUUUUUZzz

äckel katta

När en kisse jamar länge och högt så betyder det bara en sak: Den ska visa upp vad den har hittat. En fågel!

Jag hatar min katt just nu. Hennes namn är "Gumman" och "Twiggy". Hon har nämligen två namn..


Nu sitter hon och tittar på mig. Blir nästan rädd.

algebra eller vadå?

Godmorgon kära vänner!

Imorse var jag uppe med tuppen, dvs klockan sju. Var tvungen att göra prövningen i matteB. Hur gick det då?

HAHA!? Var det ett skämt eller? Helt seriöst. Jag satt där och kunde inte ens första talet. Sedan kom frågor som innehöll något med "f(x)=0" Okej och vad fan menar dom med det? Bara massa siffror och bokstäver utan betydelse i mina ögon.. Linjärer och cirklar och ekvationer och ja vad mer?

Men vad gör det? Okej om jag inte klarar matten, då är det så.

Iallafall ser ni att jag åkte hem efter provet.
Känner mig inte alls kry än. Men imorgon ska jag vara i skolan. Måste.

Beställt kebabsallad nu och pappa ska få hämta.
Blev ju anfådd över att bara gå till bussen ;)

POSSSSSSSSSSSPOSSSSS!!!

homemadelistyao

Dagens

mående: förkyld och sällskapssjuk
klädsel: ba tofflor o mjukdressen
mat: lite lax och choklad
vill ha: en doktor som kan bota halsen min
vill kunna: matematik så ja klarar prövningen imorn
ha gjort: suttit framför tv och dator
ilska: blev sur på ecke när han va seg när vi spela på msn
roliga: anna skicka lite youtube klipp
borde få: bli frisk, ha fan inte varit ute på tre dagar
kunskap: på bandyfinalerna är det mycket folk (sa pappa)
längtan: se timrå-hv på torsdag.. längtar också efter ecke såklart
bild: inte knäppt idag..
ska göra: sluta skriva här och ta fram en mattebok

KISSES!!!!!!!

det är inte fel att va ego

Jag var helt plötsligt så lost på nåt sätt. Satt och tänkte på att jag har matteB prövning imorgon, men har inte pluggat nåt. Varför inte? Jo, men jag är sjuk. Visst kan jag sitta här men det går inte att koncentrera sig. Har en bok som ska läsas klar också.

Så kommer tanken.. Om jag inte klarar prövningen imorgon får jag IG och måste jobba upp det senare, kul. Men en annan tanke föds också. Vad ska alla göra efter studenten? Vilka ska flytta? Vilka kommer jag känna om 5 år? Denna tanke övergår till rädsla. Visst kommer jag få nya kompisar, men kanske ingen riktig vän. Vem är kompis, vem är vän? Gud vad det snurrar.

Kommer man känna samma människor hela livet, eller gör man val. Inser man vilka som är viktiga och skiter i resten? Ingen kul tanke alls. Nu när jag tänker efter vem är viktig? JAG ÄR VIKTIG. Ska man vara ett ego?

Tusen frågor inga svar.

Jag vet att jag har dig.
Dig...
..och dig.


För mig är jag viktigast. Man ska vara ego. Javisst!

ingen bråkmakare här inte

Godmorgon!

Vaknade runt 8 men kände mig lika sjuk som igår.
Bestämde mig då för att sova vidare och vaknade för en timme sedan igen. Nu ser jag på änglagård.

Och jag blir så frustrerad!


Vid x antal scener så finns en kärring som gapar om att dom inte får stanna osv. Bara för att dom ser lite annorlunda ut så är dom plötsligt horor? Haha. Men det jag blir arg över är att den där tanten står och skriker en massa osanna saker och Helena bergström som spelar en av huvudpersonerna, får inte förklara sig.

Ibland brukar jag sätta upp ett scenario i mitt huvud. När jag var lite yngre så "hatade" man ofta någon. Jag är en person som inte vill bråka osv. Men iallafall så tänkte jag att jag skulle möta den där tjejen som jag verkligen hatar och som säger något dumt och jag själv skulle komma med något riktigt knäckande och hon skulle bli så rädd och springa iväg. Och jag skulle vara the master.

Synd att jag aldrig bråkat. Tror ändå att jag skulle vara så dålig på det. Om det går ens att vara bra på det?

Nå, vet inte vad jag ville säga med detta men..


ERRÅÅÅ!! (Anna, vem sa så då??)

vissa kan inte växa upp

Någon mer än jag som brukar se på hollywood fruarna? Jag gillar verkligen Maria! Hon är så super söt och påminner så sjukt mycket om någon. Hon verkar dessutom riktigt snäll. De andra förstår jag mig inte på. Barbie-fest? Naah.. dom är väl runt 50 allihopa? Inget jag skulle satsa på ens haha.

Eftersom jag varit sjuk idag så har jag suttit framför tvn sedan halv nio ungefär. Så allt från filmer, serier och fotboll har jag sett idag. Nu är det en av de bästa, CSI.

Så ska kila.

Ciao!


En bild på Marielle och mig sedan London! Hon är ju en av de bästa jag vet och fyller dessutom 19 idag! Woho! Love you girl. ♥

bra tvprogram



Håkans bar! Sitter och kikar på det nu och jag tror nästan det kommer vara nåt jag kommer följa. Håkan är ju ganska skön men hans personal? Hallå? Grabbens skratt var fan det fulaste jag hört i hela mitt liv. Sedan såg jag att tjejen var från Sundsvall. Tanten verkar ju också lite skön..

Ska fortsätta se nu.

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
ps. bilden e tagen från google

bilder

Lite bilder sen jag var i huvudstaden.
Alla bilder såg likadana ut? Hur lyckas man med det..


Ida och Bea

Jag och ecke... gillar min dubbel

ååååååååååh men guuuh va sööööööööööööt


Ida och jag

AHAAAAAAAHHH.. varför?

ecke somnade... jag kunde inte låta bli min lille gofis

sjuk

Godmorgon!

Ser att jag är uppe med tuppen.
Klockan är snart nio!

Idag mår jag superdåligt.
Halsen gör ont, huvudet har värkar och jag själv är stekhet. Så tänkte att det är lika bra att vara hemma för att vila upp sig. Knarka lite hostmedicin...

Iallafall så hade jag en sån trovärdig dröm i natt. Man säger ofta att "det var så verkligt", men min var för verklig. Först och främst så hade Erik hittat en till tjej. Just då, när vi levde eller vad man ska säga, så var det okej att ha det. Jag gick hela tiden och tänkte att jag aldrig skulle kunna älska två samtidigt! Mer och mer började han umgås med henne. Så var jag i Stockholm och hade åkt till Barkarby för Erik var i skolan. Så var dessie på bussen haha. Skrek och gormade om nån fest hon varit på.

Sen när jag åkte hem så var jag plötsligt hemma här.
Ringde Erik som skulle komma men då var jag kär i en annan. Ni vet rahlenfeldt? eller hur han stavas. Kändes lite mysko faktiskt. Men då i drömmen så var vi lite nykära och båda kände att vi skulle "ta det lugnt". Haha jag dör när jag ser allt framför mig...

Och nu så saknar jag Erik!
Han är den bästa människan som finns. Jag saknar att få ligga bredvid honom i hans soffa och se på tv hela dagen lång! Få kramas, pussas och höra fina ord från ecke. Men vi får se när det blir. Älskar honom så otroligt mycket iallafall.

Nu ska jag äta lite och sedan vila.


ADJÖKEN


sjukling

baksmälla

hej på er där ute

Jag hade planerat min dag till att lägga upp lite bilder och plugga. Dessa planer sprack då jag vaknade vid elva för att springa in på toan och kreekas lite. Var helt snurrig och kunde inte hålla mig vaken. Somnade om och vaknade vid fem igen. Då hade mamma lagat middag. Men så tog jag ett glas pepsi och då var jag tvungen att använda toaletten en gång till.

Jag var ledsen och mådde skit.

Helt seriöst! Har aldrig aldrig aldrig varit så bakis i hela mitt liv.

Börjar må lite bättre nu faktiskt. Vill äta på nåt gott! Dricka något som är törstsläckande! Jag vill ha min älskling som ska hålla om mig och pussa min panna :( vill att han ska tycka synd om mäh!

Ser på bingo och glädjs av andras lycka! woho.

kramkram

nu: stockholm

Hello!

Har nyss packat färdigt. Sitter och tar det lugnt nu innan jag ska ta bussen.

Kan inte fatta att det var en månad sedan jag träffade Erik. Nu idag får jag äntligen hålla om honom! Åh, ni förstår nog inte hur glad jag är.

Jag är även glad för att jag får resekompisar ner!
Ida och hennes kompis Bea ska ta samma buss. Tack för det!

Jo, jag klarade inte mitt filosofi prov =/.
Men det visste jag redan efter provet hehe. Men ska bara ta det muntligt med läraren så får jag G! Så det kunde varit värre.

Men nu ska jag kila.
PUSS!


nattispattis. sådär ser jag ut när jag kysser erik. fin va?

bara för givet

..alla vill ha någon som bryr sig om en.

Jag just nu.

kent in my <3

Kent var så fruktansvärt bra igår, eller hur Anna?

Ni kan kallas oss för sundance kid, fast vi är född till tönt. Men ni är idioter men vi bryr oss ingenting. Vi ska krossa allt när mannen i den vita hatten finns. Går vårt hjärta sönder hamnar vi på sjukhus. Men vi blir inte som dom andra vid den döda vinkeln. Nu är det vinternoll2 och kärleken väntar inte för oss. På kent blev det musik non stop när vi såg ut över en vy över ett luftslott. Palace and main och en vals för satan, ska ni ha lsd, någon? Vi var på drift och hade ff.

Kan ni gissa vilka bra låtar som var med igår?
heheh.. Ångrar ingenting och fy vad roligt det var att dra på nåt spontant. Med Anna blir det alltid roligt. Tack för en fantastisk dag med ett av sveriges bästa band! Love u girl!

Imorgon ska jag äntligen få åka ner till min älskling efter en månads väntan..
Haha väntan och väntan. Men ska bli så mysigt och roligt! Klockan fem går bussen om det finns någon som vill vinka av mig. Skämt å sido...

Nu ska jag duscha och packa.
Timrå ännu en vinst! YEAAH!!!! (bilder från Kent återkommer jag med)

mot gävle

Godmorgon!

Är precis klar för att ta bussen in till stan. Ska möta upp Anna sedan blir det tåg mot gävle.

I'M SO EXCITED!

Så ska packa ner kamera och tandborste.
BYEE!!


en glad tjej och en liten mask.

kent imorgon!

Jag längtar så fruktansvärt jävla mycket. Jag peppar som ett as nu. Kan inte alla texter så det ska det bli ändring på nu. spotify ♥

Älskling, det är livet som leker
Det leker med oss nu
Älskling, det är livet som leker
Det leker med oss nu igen

Du vet inte var jag varit
Du vet inte vem jag är
Vet du alls vem du varit?
Vet du ens vem du är?
Älskling, det är livet

hockeynerddd

hejejejejejjjeeje

Kollar på djurgården - brynäs.
Pappa ville se, så fick stå ut nudå. Men om timrå inte går till slutspel får man väl hålla på djurgården istället då. Erik skulle sag "Om bajen spelade i elitserien skulle jag aaaldrig hålla på dom isåfall..". Då tänker jag "och???? jag håller på dom för att erik gör det och han blir glad då och då blir jag också glad". Smart va? Och snällt för den delen.

Förr ville erik alltid att jag skulle börja hålla på djurgården istället.
Men hur som helst, jag håller på bajen!

Nu ska jag fortsätta se matchen.



HAHAHA precis när denna bild knäpptes så gjorde brynäs mål... ett tecken från Gud? Jag ska nog hålla mig till ett stockholms lag. eller?..............yepp

vunnen match!

JAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Timrå vann mot modo med 5-4. Det är den mest spännande match jag sett tror jag. Jag räknade ner de sista 30 sekunderna och vilken jävla dramatik det blev. Hjärtat hoppade till baaah.

Så ja, lycklig blev jag nu iallafall. Happyface!

Iallafall.
Ska fortsätta framför den fyrkantiga boxen och hoppas något bra finns att se.

KYSS

bränd

Jag och Anna solade nyss.
Resultat: röd
Mående: varm
Vill ha: After sun
Ska: smörja in mee



bilder


jennie spennie


vickypicky


stina, pernilla & vicky


jag, vem annars?


söte nathalie och vicky

pulka med kent

Kom nyss hem från friluftsdagen i sidsjön. Min klass kom faktiskt trea i pulkåkningen. Själv stod jag hela dagen med en snöskulptur som såg helt okej ut om man tänkte på förutsättningarna vi hade. Vi hade bara en spade och en matslev. Hoppas vi kanske kammar hem något poäng?

Iallafall. Vet ni vad jag ska göra på onsdag? vavavava? Jag ska till Gävle! Vad ska jag göra där då? vavavava? JO JAG SKA SE KENT MED ANNA!!!! JOCKEE BERG AND THE GANG HERE WE COME!!!!!!!

Känns som om jag måste lyssna igenom den nya plattan ett x antal gånger. Men vad gör det? Ingenting.

Inget konstigt alls.

Har precis lagt in bilder sen i helgen också.
Hoppas dom går att lägga upp.


andreas x2 som småbarn

glad limpa

teletubbiie och andreas x2

jag <3 finnar+ekke

Hallo!

Hann precis se OS-finalen i hockey och Canada kammade hem segern.
Tyckte att USA kunde fått guldet vaah.

Iallafall så var "Shutter island" verkligen sevärd. Mycket speciell och bra film! När jag kom hem upptäckte jag en hemsk syn. Tyckte det ömmade lite precis vid troskanten. Så såg jag en explosiv vulkan! En rakfinne som väntade på att klämmas. Jag fyllde hela två toapappersrutor. Fyfan vad äckligt. Men jag fashineras av sånt. Brukar alltid klämma ekkes finnar.

Påtal om ekke. Jag satt och tänkte på honom förut när jag satt på bion. Är så van att få sitta brevid han och få hålla hans hand när jag annars är på bio. Jag fick en såndär underbar känsla av kärlek! Nu när inte vi setts på ett tag, så saknar jag helt andra saker än jag förutspått. Jag saknar att stå och spegla mig sedan kommer han och håller om mig och jag ser oss i spegeln. Jag saknar hans morgonhumör. Då han är grinig och säger saker i sömnen. Jag saknar när jag vaknar mitt i natten utan täcke och frågar snällt "erik..kan jag få lite täcke" och till svar får jag "men vafaan.." sen rycker han i täcket mot mitt håll och bäddar alltid ner mina ben i sömnen. Jag saknar att sitta framför varsin dator och måla "skräckbilder" på spela.se. Mest av allt längtar jag till fredag nu.

För då får jag äntligen krama om honom länge och känna den där tryggheten. Att man lixom duger. Jag älskar verkligen min Lars Erik Hector. Min ängel!

Imorgon är det friluftsdag.

Ps. på stadshuset igår svimmade pernilla och stina åkte på akuten. Kul kväll? Haha..

RSS 2.0