blixtrar och dunder

Sådärja,

Efter en tids åskande och blixtrande
så kunde jag äntligen slå på datan igen! Det är riktig lycka det he he.

Eftersom ingenting tekniskt i detta hus fick vara igång så kom min syster med idéen att spela alfapet. Jag har spelat det någon enstaka gång i hela mitt liv, just för att jag är så sjukt dålig komma på ord. Det var ju inget undantag denna gång så hon vann. Men jag fick iallafall slut på alla bokstäver och fick hon det? NÄÄ.. Så jag var ju inte gräslig iallafall.

Nu ska jag se HIMYM.

snorunge

Hola,

Nä nu jävlar får det vara nog.


Jag har snytit mig fem gånger, sprungit upp och hostat kanske femton gånger så jag nästan hostat upp hjärtat. När ska det ta slut? Jag har snart varit sjuk i tre veckor och det blir inte bättre.

Idag är det riktigt bajsväder ute så ska passa på att tillfriskna. Bara se på tv och knarka hostmedicin. Ska även städa ur min garderob för det behövs på riktigt, verkligen på riktigt.

Jag börjar även bli lite nervös inför måndag..


snorig.

kräftan

Godkväll,

Nu är det Espania - Portugal på tvn.
Håller faktiskt på spanien men bara därför kommer dom säkert att förlora. Det brukar vara så när det gäller mig. Otur i spel men tur i.. kärlek?

Idag vaknade jag 8.45 och varför det? Jo, det var soldags! Så Ferry hämtade upp mig, sen Anna och därefter väntade klipporna på oss. Malin och Therese kom också dit, samt Emma. Så där låg vi brudar och stekte och det blåste rätt mycket. Jag trodde solen inte tog något eftersom det var så kallt men titt på fan. Här sitter jag illröd i ansiktet, på bröstet och på mina armar. Men jag gråter inte, nehedu!

Smörjde in mig med lite after sun så det lägger väl sig snart, he he.


har ingen bild på vår klippa så google is my friend.

solig dag

Åh, vilken underbar dag det varit so far!

Det har varit superduper fint väder och
jag har tagit mitt första "dopp". Huvudet doppades dock inte. Men iallafall så hämtade Anna och gänget upp mig för att sedan färdas mot marmen. Där låg vi och solade, spelade volleyboll och åt, såklart.

När jag kom hem låg jag ute en timma till
och fortsatte läsa "så länge vi båda andas", alltså tredje boken ur the twilight saga. Jag har haft den på mitt rum i över ett år men har aldrig tagit tummen ur arslet för att läsa den, fastän jag läst de tre andra böckerna tre gånger vardera, he he. Hoppas jag inte blir lika besatt igen av vampyrer för jag har ju min kärlek redan.

...och jag saknar honom redan.
Tur att vi ses på söndag, senast..

Nu är det andra halvlek av Holland - Slovakien så herråå.


midsommar

Allå!

Jag har inte bloggat på
ett tag men det betyder ju att jag har varit fullt upptagen. Eller..?

Iallafall så har ju jag varit hos världens finaste pojkvän i en vecka. Vi har mest myst på, sett på fotbolls-vm, gått lite på stan och umgåtts med hans vänner. Vi har dessutom "firat" ett år tillsammans! Idag är det ett år och en vecka, om någon var intresserad.

På fredag morgon åkte jag
hem mot Sundsvall igen och fick bråttom att fixa mig inför midsommarfirandet. Jag åkte till Katta och resten av b-rudarna. Vi grillade, dansade runt midsommarstången, spelade och drack! Efter många om och men ringde vi en taxi och drog till Jocke där det var fest. När jag insåg att det blivit lite för mycket ringde jag pappa och han hämtade mig och tjejerna. Vi somnade sött här hemma och när jag vaknade fick jag problem med ryggen. Kunde knappt gå och har fortfarande ruskigt ont.

Men man är ju strong!


Imorgon blir det förmodlgen sol och kanske ett dopp med några vänner.

fotboll

Hejhopp,

Just nu sitter jag och ecke och ser på fotbolls-VM. Just nu spelar Slovenien mot USA och Slovenien leder med 1-0, om det nu var så intressant att veta.

Kom hit igår runt halv 1 och vi har mest sett på fotboll. Förväntade mig dock inget annat, he he. Erik sa: Sug balle, då han läste det jag skrivit och jag vet inte varför egentligen. Han sa att jag skulle skriva det här annars hade jag nog aldrig haft en tanke på det.

Ps. det åskar
Ds.

Ps2. Det vibrerar för det åskar så jävla mycket.
Ds2.

Ps3. Jag hittade den snygga baseballjackan SOM ALLA HAR här i Jakobsberg, på gina tricot. Jag köpte den i blått. Så jävla snygg så jag dör.
Ds3.

hard work work

Jag ska typ...

..på arbetsintervju imorgon.

KAN NI FÖRSTÅ DET????

Om Anna varit hemma hade hon varit riktigt stolt över mig. Det vet jag :')

tandläkarbesök

Godmorgon vänner!

Vaknade för en timma sedan ungefär bara för att jag ska...

..till...

...TANDLÄKAREN!!!

Jag vill bara dö. Jag vill inte laga hål :'( Hoppas för guds skull att dem inte är så stora.

Ska borsta tänderna i en halvtimma nu innan jag cyklar iväg.


barn a' la bobbexandra

Erik skickade en bild på Bobby från "mammas pojkar" nyss. Jag berättade att han haft en flört med "kissie" och vi började prata vidare om hur deras barn skulle se ut (fråga inte hur!?) så sa jag att det fanns en hemsida där man kan se. Och här är resultatet! :


saknaden

Just nu känner jag mig bara trött.

Ska bli så fruktansvärt skönt
att få komma bort ett tag nu. Jag behöver min lilla älskling och på torsdag blir vi "återförenade", he he. Men har känt mig så sjukt rastlös och som om dagarna förstörs av att jag sover länge och inte hittar på något alls. Mitt fel, det vet jag. Men jag orkar inte ta ut tummer ur arlset, faktiskt.

Så.

Längtar till torsdag då jag får åka
ner till mitt hjärta. Mitt, mitt underbara hjärta.


Helt ärligt. Detta är den absolut första bilden på oss 2. Ironi.

stockholm here i come

Alltså...

Jag dör snart.

Idag var ju jag på arbetsförmedlingen
och när jag kom hem var jag sjukt jobbsugen. Så jag klickade mig in på deras hemsida och mejlade runt till lite företag som hade lagt ut annonser. En timme senare ringer min lur.

Mer säger jag inget HEHEHE..

STOCKHOLM! HERE I COME!!!



SÅ GLAD E JA NU.

ba jobb sådär


Söker: jobb
Har : både dubbelhaka och smilegrop
Kan : laga mat och slappa framför tvn
Gör på dagarna : ser på fotbolls vm

Ahopp,

Sitter man här igen då vettni.

Vakna som sagt tjugo över åtta, jag fuskade lite. Men fy i helvetet vad trött jag var. Synd om mig tycker jag faktiskt. Men som sagt, mötte upp Vicky och sedan Sophie och sedan var det dags att möta arbetsförmedlingen. Tycker jag är sjukt vuxen nu! Första klivet mot vuxenvärlden lixååm. Så skrev man in sig där då.

Ba sådär!

Så nu behöver jag inte oroa
mig för någonting! Eller hur? Dom ba ge mig värsta välbetalda jobbet så blir man ju miljardär sådär vips lixååm.

Närå. Jag söker för fulla muggar typ. TYP.

Men nu kommer Vicky hit snart. Måste typ kila.

arbetslös

Åh.

Jag saknar min älskling
så fruktansvärt mycket! Ni anar verkligen inte. Vi har inte setts på tre veckor och jag får utbrott snart. Jag dör om vi inte ses i veckan! Jag älskar dig så obeskrivligt mycket och om 6 ynka dagar har vi varit tillsammans i ett år! Kan ni förstå? HI HI.

Erik är min bästa vän och min underbara kärlek. I tre veckors tid har det varit fullt upp med fester, studenten och allt som hör där till, så jag har knappt hunnit sakna honom. Men nu när man bara varit hemma och slappat så känns det.

HA HA, vet ni vad då? Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen, förstår ni det då? VA VA VA? Jag dör verkligen åt det. Så ska man stå där ute och köa vettni. Ska upp redan klockan åtta. Jag känner mig typ nyinflyttad i sverige och ska söka jobb. Men jag antar att jag får vuxenpoäng för detta. Många också.

Men man ska väl se klart på CSI och sedan bädda ner sig. Som sagt, åtta imorgon.

den första pussbilden hihihihi*FNISS*


SPE07D FÖR ALL TID

Hej!

Åh, jag kan fortfarande inte förstå att jag aldrig mer kommer gå kvar på Hedbergska och få ingå i världens bästa klass. Spe07d kommer verkligen föralltid finnas i mitt hjärta! Jag har sett våra filmer om och om igen och blir så tårögd. Ni kommer alltid vara mina vänner och jag kommer alltid att älska er! Min, min underbara klass.

Vet ni vad då? Aop, har ju inget jobb och alla vänner jobbar och reser så vad ska jag göra då?

VILL SOLA!!

Varför kan det inte vara sol nu då när man ändå inte har nåt att göra på dagarna?

Äh, får ta tag i detta nu. Men först ska jag duscha.


studenten

Goddag!

Det känns som om klockan vore typ 12. Men den är 4 :/

Allt känns så overkligt. Tog vi studenten igår? Jag och mina vänner från spe07d. Ja, men det var inte förrän vi sprang ut på trappan och sjöng "..jag har väntat så länge på just denna dag..", som jag insåg att det var över. Jag undrar verkligen vad som kommer hända. På en dag såg jag igenom alla klassisar och insåg att jag älskar dom alla! Så fina vänner kommer jag aldrig glömma.

Världens bästa och sämsta dag. Eller hur?

Men iallafall så har vi ju denna dag också. Det är fest igen!

Hinner inte mer nu, puss.

mobil+student=bra

Ja, ni såg rätt.

Jag har mobiltelefon.


Men ska sola med johanna nu.
Ville bara informera er att jag går att nå.

en ynka dag

HÄJ!!

Här sitter jag och har det bra. Ba vakna för en stund sedan och tog lite frulle. Två mackor med vitlöks-eeh-gegg och pucko. Pucko är obeskrivligt gott, alltså väldigt gott.

Egentligen väckte mamma mig klockan 9 för jag tänkte att jag skulle åka in till staden tidigt! Jag sa till mamma att ringa mig en timma efter. Istället vaknade jag tjugo över tolv. Nu kommer jag åka till stan och vara där vid 3 istället och folk kommer se att jag går ensam. Men varför skämmas lixom? HE HE

OCH VET NI?

Jag, Nathalie Björklund, tar studenten imorgon. Jag kan inte förstå! Kan inte ta in allt! Klasseeen.. Jag kommer sakna er! Buhää..


Den här tjejen ska ta studenten. Hur är det möjligt?

ivar och jag

HOLA AMIGOS,

Vet ni vad jag gör nu? Jag har en nötcreme som jag smaskar på och ser på linas kvällsbok! ÅH IVAR. JAG ÄR KÄR I DIG! Eller, han är ju lite liten. Men ack så pluttig och söt så man vill äta upp honom.

FUCK U ERIK!!!!

Ivar in my ♥



Du&Jag forever and ever my babe!

lärarlunch

Hello friends,

Fy vad gott det var med maten på lärarlunchen. Proppmätt! Men när jag kom hem upptäckte jag en väldigt bra sak.. Och även om jag är mätt hindrar det mig absolut inte.


Fann en godispåse..


..jag hittade nåt..

..en daim..

..GOTT!

festligheter

Halloj,

Idag fick jag iallafall sova ut för första gången på länge! Gudomligt. Dessutom är jag piggare än jag förväntat mig också, he he. Men iallafall så måste jag berätta om min helg!

I fredags var ju jag som sagt ut med brudarna och det var en lyckad kväll. Den spårade totalt för oss alla och det var precis som förra sommaren. Vi började i lägenheten med peppade tjejer och slutade på allstar. Första gången för oss alla på allstar men det var sjukt kul där. Dock litet dansgolv och för många disco-turkar. Men kvällen slutade i lägenheten för mig och Johanna och när jag vaknade dagen därpå, då var jag fortfarande på pickalurven.

På lördagmorgon kommer mina tjejer med den korkaste idéen någonsin. Vi skulle dra ut igen. Så det var bara att vila upp sig och ta en dusch och vara redo för en ny omgång. Sagt och gjort, vi började att dricka vin igen och allt var frid och fröjd. Vi hamnade på allstar igen och hade en trevlig kväll. För Anna slutade kvällen i en taxi eftersom hon hade sådana magsmärtor! Ska ringa henne nu.

Så hey då.



lägger in fler bilder senare.

nu så

Nu kom det efterlängtade tårarna.

Jag vill typ bara sova några dygn och sen vakna upp. Jag tror jag dör eller nåt.

trött och sliten

Jajemen, trött och sliten är jag och har varit det sedan jag vaknade. Men vad gör det då?

Kvällen var gryyym igår! Fan nostalgi på hög nivå. Allt, precis allt kändes som förra sommaren och det kan man inte mer än tacka och ta emot. Fan b-rudarna mina, ska vi köra igen ikväll? - SJÄLVKLART!!!

Så ses i dimman.

utgång på ingång

Allå vänner!

Jag har nyss sminkat klart mig och bara håret kvar att fixa. Ikväll är det som sagt utgång på schemat. Blir en förfest at "lägenheten" som förhoppningsvis kommer bli great. Så det blir några brudar, vin och mycket skratt. Jag ser verkligen fram emot detta! He he.

Ikväll blir det antingen stadshuset eller allstar.
Har aldrig varit på allstar innan så det skulle vara kul och se hur läget står till där såklart. Well, ska fixa håret nu och sedan stoppa i nåt i magen!

Ha en bra fredag.


sliten!

Hallå där,

Gud så trött jag var imorse. Jag visste inte ens vem jag var och fick en chock när jag såg att klockan "bara" var tjugo över tolv. Missade dansen också va? Synd.

Men hur kul hade jag inte igår då?
Fytusan vad roligt vi hade. Först träffade jag upp några ur klassen plus några andra för mysdricka i en park. Därefter drog vi till Carro där det ännu mer förfest. Tycker nästan synd om henne idag eftersom alla var helt vilda där he he. Vid 11-12 drog vi ner till Svenssons där det blev en öl och mycket snack med mina vänner! Efter Svenssons blev det efterlängtade Stads och veckofesten! Grymt drag tycker jag och alla var verkligen på skit bra humör! Mycket lyckat måste jag säga. Vid kvart i två typ bestämde ANNA sig för att vi skulle ta en taxi till max.. Det satt fint i kistan. Kom väl hem halv tre och sussade sött med min hund i sängen. Han brukar aldrig sova där.. Skumt!

Nu är det iallafall förkväll. Det är om djur ikväll och gud så sött.

Ps. glömde kameran hemma igår *snyft*
Ds.

veckofesten

Hej hopp,

Sitter för tillfället med fötterna i ett fotbad! Det är så ljuvligt he he.

Idag åkte jag in till skolan och mötte upp mina klassisar. Vi gick till Svenssons där vissa åt lunch och andra bara tog en öl! Det var väldigt mysigt. Efter det gick jag på stan en stund med Vicky och Sophie.

Ikväll vankas festligheter! Ska först umgås med klassen sedan bär det av till Stads. Jag börjar känna peppen.

Ha en bra onsdag!

rätt beslut

Jag har bestämt mig nu! Det är egentligen inget lätt val, men det är något som måste göras. Jag känner ju själv att det redan har påbörjats. Nu pratar jag inte om graviditet, det lät precis som så ha ha. Men iallafall så tycker jag att jag borde följa det som känns bäst för mig. Eller hur?

Egentligen borde det inte vara ett svårt beslut, men det handlar ju om så många. Men förr eller senare är det över och då kommer jag ha glömt alltihop. Varför ska man alltid bära nån slags beslutsångest över allt? Herregud det är väl bara att släppa taget om något någon gång. Jag vet precis vad jag vill.

Jag har mina vänner och vet precis vilka som står mig närmst hjärtat. Jag har en absolut bästa vän som råkar vara min pojkvän men dessutom har jag så fina vänner så det finns inte! Men det räcker inte alltid. Jag har även en väldigt fin och omtänksam familj som bara växer i mina ögon trots att jag snart fått ingått i den i 19 år.

Men det är inte det jag ville tala om. Utan det finns ju mer än de närmsta vännerna och familjen. Jag har velat detta så länge men har aldrig tagit chansen till att få det gjort. Nu jävlar ska jag köra över beslutsångesten och bara strunta i allt och vad alla säger. Jag är så trött på allt. Egentligen, kan man lita på någon annan än sig själv? Jag tror inte det, inte till fullo. Tänk vad alla människor går och bär på! Spännande egentligen. Jag berättar inte ens häflten av mina tankar. Men iallafall, skiter i det nu.

grattis mamma♥

Morsning!

Var uppe med tuppen imorse kan man säga. Vaknade trots allt klockan 10.

Jag gick ut och la mig i solstolen nästan med en gång vilket var väldigt skönt. Legat där lite mer över en timma men brunare blev man då icke *snyft*

Förtillfället sitter jag på fejjan och fejsbookar lite såklart.
Ska ta 12.55 bussen in till city och dansa med klassen. Självklart kommer vi vinna guldtrofén. Självklart.

Min mamma fyller även år idag!
Så grattis käre mor.


tyckte jag påminner om en avatar? eller?

RSS 2.0