biobesök

Hejhopp!

Nu kommer snart ettans bingo så blir en snabbis. Ska nämligen på bio snart också.

Vi ska se Shutter island! Vi blir ett gäng som ska gå så det blir  jätte roligt.

pussss

nu kör vi

..igång!

Eller ska åka till Jennie alldeles strax.
Är så peppad och känns som om jag fixat mig hela daan.

Har knäppt lite posebilder också. Måste ju säga att jag fastnar verkligen på kort.
Tackförmig. SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!!!!!!!


maskinen ikväll!

EY

Var nyss och solade med anabanana på playan!
Alltid lika skönt.

Peppar en massa för ikväll. Ska nämligen på maskinen! Kan en låt.. Alla som inte dansar är våldtäktsmän..ah..gäller hela kvällen mellan tolv och fem? haha naah.. kanske inte ens kan den.

Kanske dags att slå på spotify?

Tänkte även säga att jag saknar min sötnos! Ska jag säga när vi sågs sist? den 8 februari tror jag det var. Kan ni räkna själva??????

Men jag är stark. I am stronger than yesterday, blablabla.. vad är det för låt?

äh, nu ska ja ba njuta av livet o städa typ. Fortsätta peppapeppapeppaaah aahahah..

BYE



Visade min estetiska sida nu. Paint fo laajf

äntligen helg

När många andra är ute och super sig fulla sitter jag här i soffan tillsammans med family. Ser lite lets dance och efter det tänkte jag slå på en film. Blir district 9 för andra gången!

Idag var jag i skolan först. Hade filosofiprov och vad tycker jag om det? ÖÖöh.. glömt allt jag skrev nu. Nåt om dröm argument och gud-bedragar-argument. Säger det er något? Emperism? naa.. trodde inte det heller.

Men vad gör det? Eftersom många inte lär sig detta så är det väl inte såååå viktigt, eller? Varför ska jag ha denna underbara tur att ha denna kurs? Gaah.. bara ett ig att spatsera med.

Tur att jag åkte till birsta med Anna iallafall. Det var välbehövligt. Verkligen en underbar vän!

HOPPAS ANNA att vi kan också få tag på P till att gå niv. HAhahah undra om ens anna fattar de där?


Ferry och Ååkan! Saknar lille ferry också här hemma. Underbara vänner <3

en massa hår

Tjennaah

Imorse såg jag att mitt paket med hårförlängning hade kommit och längtade hem tills jag fick öppna det. Jag kom hem nyss. Öppnade paketet och tyckte håret var jätte snyggt. Bara en liten grej. Det är för mörkt :'(

Har beslutsångest nu. Ska jag försöka med det? Det kanske ser helt okej ut ändå. Eller ska jag skicka tillbaka det..

Mamma får bestämma! muhahah. Fick två godisar med också i paketet, lite snålt.

Nu ska jag äta, possposs.


gullig tjej med löshaair

sofvaa'

Godmorgon alla!

Igår var det UF-mässa och jag orkar inte ens nämna något om den. Eller jo. Vaknade halv fem (2 timmars sömn), ingenting sålt men grattis till mina vänner som vann så många tävlingar! :D Speciellt till josse&vickis som var super duktiga!

Iallafall så åkte jag och kicki på max och tjockade i oss en STOR pommes med TVÅ smältost.... Skyller på kicki. När jag kom hem somnade jag klockan 9 och vaknade nu, för några minuter sedan. Märktes att jag var trött. Eller är trött.

Idag ska jag ägna mig åt att ta det lugnt men också plugga. Vaknade föresten av att någon satte sig på mig. Det var Odin, min hund.

Skulle lägga in två bilder. Såklart funkar det inte. herråååååååå


filmer från åre!

Tänkte lägga ut en sjukt rolig film nu. Tror ni den går att ladda upp? NEJ. Men två gick iallafall.. ni får nöja er med en så länge.



händelser från åre

Kom på att jag inte ens berättat nåt kul som hände i åre.

- En kille/man/gubbe som var lika gammal som eriks mamma raggade på mig.
- Samma kille trodde att jag var 26 år. Tar inte det som en komplimang..
- En ur samma gäng på 38 år raggade ännu mer på mig.
- Ida hade triangeldrama med 2 killar som bokstavligen bråkade om henne.
- En australiensare ville ha sex med mig i backen samtidigt som vi skulle åka ner..
- Samma kille hade familj!
- På en efterfest vi drog till hade nästan alla familj men endå så raggade alla på oss tre. VIDRIGT VA???????????????????????????????????????????
Kan också berätta att 38åringen blev sur på mig för att jag hade pojkvän och frågade ut mig allt om honom, ville se bilder på honom och undrade varför jag var kär i just honom.
- Jag och jennie fick massage av gamlingarna.

Vi spelade även in sjukt roliga filmer! hahaha, kommer lägga upp dom sen. Jag önskar även alla kunde förstå vad mycket sjuka saker som har hänt oss!!!! Fyfan vad roligt vi haft dessa dagar tillsammans!

hemma från åre!

Hallå vänner!

Kom hem idag från åre! Alla förstår säkert att jag haft roligt, men kanske inte att jag hade satansjävlabajskorvsbraaaaakuuuuuuulahahhhh..

Har inte orkat skrivit förrän nu eftersom jag hyrde film och tjockade i mig en pizza. Iallafall tänkte jag berätta vad som hänt under dessa dagar.

Torsdag: Hämtade Spennie mig och resan tog oss mot åre med ett stopp i östersund för donken. När vi väl var framme packade vi upp våra saker och käkade middag för att sedan dra igång stämningen med lite alkohol! När vi var fulla och glada bestämde vi oss för att dra på bygget där moneybrother skulle spela! riktigt najs faktiskt och där träffade vi några schyssta grabbar också som vi umgicks med hela kvällen. När bygget stängde drog vi hem och sov.

Fredag: Vi vaknade upp, inte alltför bakis faktiskt. Blev frulle och sedan skulle vi åka i backen. Men tror ni att vi haft tur med vädret? DET VAR STORM. Helt kaos faktiskt. Det blev ett åk i en isig backe. Sedan åkte vi till ett annat ställe där det var folktomt men lite bättre skick i den backen och den var ganska skön. Efter det for vi hem och fixade oss, drack lite och tog sedan taxin till en jätte fin restaurang tillsammans med jennies familj. Sedan drog vi till dippan och där var det faktiskt dötråkigt. Så när det stängde ringde vi grabbarna från gårdagen och drog på efterfest med dem! Gissa när vi kom hem? Vid halv elva på lördag morgon.. Grabbarna var mellan 19-40 typ. Tror ni inte att en 38-åring sitter och raggar på mig? Han var seriös läskig och var jätte sur för att jag hade pojkvän. Han tyckte att jag var konstig. Haha, han var konstig och hjärndöd. Men dom andra var goa och det kändes som vi alla känt varandra föralltid! Men.. kommer inte sakna dem.

Lördag: Som jag sa innan kom vi hem på morgonen. Vi sov till två och käkade lite. Eftersom det var storm blev det inge åkande, vilket var skit trist. Men alla tre kände sig trötta så vi la oss igen. Sedan vaknade vi upp och duschade. Det var tacos till middag och jag var den enda som var superpeppad för utgång. Det blev melodifestivalen, redbull vodka och fula filmer spelades in. Efter det drog vi till bygget och festade loss. Vi träffade två killar som tydligen bodde i samma hus som oss. Jag tyckte dom var trevliga! Efter det blev det hemfärd.

Söndag: Utan sömn denna helg och mycket fylla så var alla tre döda. Men vi packade ihop och for hemåt. Ida mådde verkligen skit haha. Jag tyckte mest det var skönt att få komma hem till soffan och datorn. Så här sitter jag nu och lökar. Ska se nån film tror jag.





ah, lägger in fler senare
. PUSS&SMEK

om jag bryter nacken..

.. så vill jag bara säga tack! Tack för den här tiden vi haft tillsammans bloggen.

Men jag tror faktiskt inte att jag kommer skada mig. Även om jag är modig så är jag försiktig. Så oroa er inte där ute. Jag kommer tillbaka! En vacker dag..

Jag kommer hem på söndag. Kanske att det finns internet där så man kan blogga lite. Hehehe. Eller inte bara blogga! Jag måste ju in på fejjan asså annars ba döh man elleeh? Ah, få fan snacka me jennie asså, ja måste ha internet annars följer ja inte mää!!!!!!!

Jahapp. Ska väl packa det sista nu och invänta Jennan, i radhuset på femman.



ADJÖKEN!!!!!!!!!!!!!

heja sverige blå o gul

Allåå,

Sitter och ser damhockey just nu.
Det är så tråkigt! Dom ligger även under med 12-0, alltså Sverige.

Tur att herrarnas match börjar snart. Jag menar, jag är ju så intresserad av detta. Men hockey gillar jag. Är ju ett väldigt stort timrå ik fan. Eller, jag försöker så gott jag kan att hålla mig uppdaterad och gå på matcher. Måste säga att jag är lite mer av en fotbollsbrutta. Brutta.. Hahah...

Tänkte komma på en liten ramsa också.


Eller ett rim kanske..

Hallå där, sverige kallar!
Dom kommer och ur kassen de målen pallar.
Pucken glider omkring,
alla dansa i en ring.
För sverige satsar på vinst eller?
Ingen förlust dom kom för heller.
Dom vill ba gö mål,
så dom kan säga skål.
Bubbelvatten kan dom dricka,
av champagne kan dom få hicka.
Nu är jag vaken,
men är inte naken.
Om dom förlorar sen,
kan jag inte kalla dom som min vän.
Är vaken för deras skull,
inga skridskor på rull,
utan dom har sylvassa blad,
dom ställer upp sig på rad.
Nu dom sjunga nationalsång,
fan kör nu, vi är på gång!


här sitter man och mår bra. ser ut som man ha hängtisse också.

Tack'o'hej.

åre!

tjeniizz,

Sitter här och har aldrig varit tröttare i hela mitt liv. Skulle egentligen på en modevisning för balklänningar men har tusen saker att göra. Plus att jag måste sova en stund. Jag måste, måste måste få sova!

Jag måste också packa eftersom imorgon sticker jag till åre med Ida och Jennie samt Jennies familj. Jag bara vet att det kommer bli så sjukt roligt!

Ramla i backen ser jag fram emot. Jag är ingen stjärna på att åka kan jag tala om. Men jag är inte feg heller! Så fan att jag ska åka de svarta backarna. Eller röda. Eller blå. Eller gröna......

Närå, hörs sen.

Bjuppar på en bild!
Åre vid fjorton års ålder. Märker ni att alla hade fläta? Ser ni mig, längst till höger. Naturligt blond trodde jag att jag var. FYyyy vilken färg! muhaha. Lång hårig var man iallafall.


naturkunskap

Får jag fråga en sak? Varför i hela världen ska jag behöva ha det ämnet? Jag är så extremt ointresserad av det vilket leder till noll motivation. Jag nöjer mig med ett g! Det är faktiskt också braaah.

En annan sak vill jag också fråga. Varför kollar jag på OS när jag inte är speciellt intresserad? Visst kan det vara ytterst lite roligt att se svenskarna. Men varför kollade jag på curling förut?

Sedan vill jag fråga. Bryr någon ens sig vad jag skrev? Hehehehehehehe.

Nu ska jag spela patiensduell med ekkepekkepäronpungsketinävenostoppaimun. Humor <3

pictures

Har ingen större lust att skriva något nu. Tänkte istället lägga ut lite bilder.



mitt internet dampar så kan inte lägga in fler.

otur

Jahapp. Katten sket i sängen och jag förstörde en mixer som är lika med ingen smoothie. Middagen var slut när jag skulle äta. Har jag nåt flyt? Ahja, ja ba njuter av livet.

nervö-ö-s

Tjabbaaa,

Idag är det måndag och skola stod på schemat (vad annars?). Iallafall hade vi får företagspresentation för klassen idag. Jag vet inte varför, men jag var så nervös! Annars brukar jag vara ganska cool innan sånt i skolan. Men det är förmodligen för att jag brukar kunna improvissera, idag gick det inte alls att göra det. Var tvungen att säga det som stod på papperet. Död åt det, men det gick förvånadsvärt bra iallafall!

Ett tag så kände jag samma som en gång förr i tiden, närmare bestämt då jag var 15 år. Jag, Anna och Maria skulle sjunga på skolavslutningen och fyfan vad nervös jag var precis när vi kom upp till mikrofonerna. Det första som händer är att maria börjar på fel vers. Oh herregud. Tur att jag aldrig mer kommer ställa upp för att sjunga. Inte ens för ekkepekke.

Närå.

Jag brukar aldrig "klä upp" mig på skolan. Tar bara nåt bekvämt. Idag bestämde jag mig för att ta på mig någonting som är lite finare. Jag lyckades halvt. Ett par nya leggins från h&m, linne från ruth mfl och skjorta från gina tricot. Kanske borde göra lite outfit bilder. HAHA jag? Näruu, not my style.



åååh vad söt!!!111

dröm

Go'kväll,

Jag minns att inatt drömde jag att jag krossade ett glas. Jag tror det var på skolan. Funderar på att skippa lunchen imorgon höhö. Det kanske slår in? Jag drömde även att jag åkte luftballong med två personer. Sedan vaknade jag upp med lite kläder bara. Träffade en dam som jag påstod vara nån halvmamma till mig. Sedan umgicks jag med en kort kines. Helt plötsligt var jag på en strand, i mörkret, tillsammans med några vänner. Det var en äldre man där också. Sedan minns jag inte mer.

Jag spelade bingolotto nyss. INTE FAN VINNER MAN NÅT ELLEH. Hade två fyror på resor! Hallååh, jag vill åka utomlands. BAJSKÅRV.

Tror ni man fått nåt gjort idag då?
nähh inte alls inte. Ska se film snart. Hejdå!

åt en semla igår till schlagern, mömma!

tunna kläder

Förresten! Jag har en ny jacka. Eller ny och ny, har bara inte använt den. Snygg vaaaaH?


solig söndag

TJAhh,

Jag vaknade runt två imorse. Det var välbehövligt! Somnade som en stock igår.

Iallafall såg jag att det var sjukt fint väder ute. Så bestämde mig för att gå ut för att göra något. Då gick jag till ica. Köpte lite loka och skulle leta en ansiktskräm, men fann den icke. Köpte även en hårlotion! Den luktar sjuuuukt gott!!!

När jag kom ut från ica såg jag en väldigt intressant lapp.
Kunde verkligen inte sagt det bättre. Jag hatar verkligen att bo här. Finns så jävla mycket skit här.


sömnbrist

Varför sover aldrig jag? Varför ska jag alltid vara uppe till sista sekund?

Nu ser jag på OS och spelar patiensduell med ekke. Klockan 4 ska jag ligga i min säng. Ska sova ut imorgon också.

GODNATT, snart.

melodifestivalen

Melodifestivalen omgång 2! Mina kommentarer av låtarna......

  1. Eric Saade - Aaaw! Han var ju cute! Disneychanel brukar jag dock inte kolla på. Ta av dig hanskarna. Låten helt okej. Fick en dusch också, faktiskt ganska cool effekt i uppträdandet höhö. Vet att säkert Jennie kommer gilla den. Hon gillar ju sånt här hon. Skulle inte banga på o nypa han i arslet. närå!
  2. Dåågge och andra generationen - Gillar jöö dogge! Han är skön. Tror dock att svensk hip hop inte hör hemma där ute på schlagerfältet. Hippare, hoppare lalal.. Äh den är fan skön! Påminner om schlevoviza kebab blabla... som var med för nåt år sen, eller?
  3. Anna Maria Espinosa - Åhh, påminner mig om livet enligt rosa! Kan ju henne och hon kommer föfaan från stöde ha! Fick en liten singel när man va o handla i birsta också. Har inte hört den ännu.. Helt ärligt så måste jag lyssna kanske 382 till på denna låt för att tycka att den ska gå vidare. Hon är duktig iallafall! Föresten, skulle lätt kunna lyssna på den. Vet inte om den ska gå till final, men kan få åka till mina högtalare =)
  4. Highlights - Gillar sångarens jacka/kavaj! Skulle inte banga på en svart. Lite smörsångare kanske, lite dansband men gillar fiolerna i bakgrunden. Ööh, inge mer att säga.
  5. Pauline - Skön attityyyd! Gillar hennes stil faktiskt. Låten funkar dock inte den sorts musik som finns på min dataa. Hennes röst däremot är gudomligt bra. Hejja!
  6. Andreas Johnson - Gillar ju den gamla låten "she". När han o Carola sjöng nåt vare ett skämt. Denna låt hade en bra början! Åh vad hans röst är bra! Han såg lite sommrig ut.. Låten är helt okej!
  7. Spelmännen från Orsa - Eeeh.. Knubbig gubbe med några glada män i bakgrunden. Svensktoppen-material. Pappa tror att dom går vidare till globen. Han brukar ha rätt. Men för min del så ah, ingen aning. Inget mer att säga, over and out.
  8. Hanna Lindblad - Jag vet att det är mode med kedjor, men över hela armen? Ahapp. Disco. Sånna här låtar brukar väl inte gå hem i svenska hem? Jag gillar den lite. Lite.. Bra med variation! Snygg dans! woho. Hoppas hon kommer till andra chansen iallafall med hennes coola brudar.
Jag tycker att detta var en bra omgång. Förra lördagen var ett skämt. Tack'o'hej för m'ej.

dum dum

HALLÅ.

Jag har precis lagt ett bud på en jacka på tradera. Insåg att budgivningen är slut om lite mer än en timme och jag la ett ganska högt bud. Hoppas någon budar över...

lördagsmys

TJÄNARE!!!

Kollar på tv halsvovandes. "Sov" hos Jennie "i natt". Vi gick alltså och la oss vid sju imorse kanske. Det var en massa brudar där.  Jennie, Ida, Ida, Nathalie, Julia, Anja, Vicky, Angelica, Pernilla, Stina, Antelina och jag!
Känns som att jag glömde någon.. eller?

Iallafall så hade vi en riktig lek och mys kväll haha. Man kan inte tro att vi är arton, respektive sjutton. Vi spelade psykologen ett bra tag och sedan blev det mörker kurramgömma. Vi kollade även igenom mina videos från mobilen. Men när bara några få av oss var kvar så körde vi chatroulette tror jag det heter. Man camar med folk från hela världen och pratar i mic. Haha fyfan vad jag skrattade, seriöst.

Ikväll funderar jag seriöst på att bara vara hemma och se melodifestivalen med familjen. Jag är så sällan hemma ändå. Well, herråååååååå!!!!!!


taco-ätande-tjej

dumma jag

Godmorgon,

Jag blir så jävla less på mig själv. Jag vaknade nyss istället för klockan sju. Jävla idiotiskt av mig eftersom jag missar filosofi lektionen som är ganska viktig. Kommer dessutom missa två av dem nästa vecka vilket är väldigt jobbigt. Vi har prov veckan därpå..

Sen missade jag engelskan imorse också. Den behöver jag också gå på.

SÅ LESS. Det enda jag kan glädja mig åt är att jag vaknade nu och inte klockan 2. Eller hur?

Iallafall; GRATTIS ÄLSKLING PÅ 18-ÅRSDAGEN!!!! Nu är min lilla prins äntligen arton. Jag hoppas verkligen att han får en bra dag och roligt ikväll på krollen. Nu är han så stor att han får: köpa folköl, energidryck, tobak och porr. Han får även rösta i nästa val, hamna i fängelset och gifta sig. Hädanefter kan han skriva på saker själv utan målsmans underskrift, bra va? Han kan ta körkort och betala egna grejer från internet samt spela poker på internet. Han kan spela på trav, stryktips om han känner för det. Han blir myndig! Min lilla älskling.

Nu ska jag klä på mig. HERRAAAA!!!!!!!!


Sjukdom

Hello!

Sitter här och kollar på tv med pappsen och syster. Min pappa har fått vinterkräksjukan. Han berättade att han suttit framför tvn sedan klockan elva imorse. Den är snart sju.

Det märks att han har otroligt tråkigt. Vi tre har suttit och pratat om en tant som blir omstylad på ettan. Pappa sa att mina ögonbryn var fina. Hallå? Av allt som finns att säga kommer han med det. Stackarn, inte haft många att prata med idag :')

Iallafall så har jag varit i skolan idag as usual. Haft filosofi och sedan kom en "föreläsare" på UF-lektionen. Han var faktiskt lite halv rolig. Sedan åkte jag hem och spelade lite med Erik på msn. Snälla! Om det finns någon på denna planet, eller ja ett par, som gör som vi!? Vi sitter och spelar en massa spel hela dagarna fram mot sent på natten.

Men personligen tycker jag jätte mycket om det. Känns som om vi umgås på något sätt. Jag försöker låta bli att sakna honom men det går inte hihi. Imorgon fyller han arton år också. Önskar jag kunde vara där då och få krama om honom. Men får göra det i fantasin. Iallafall tycker jag denna vecka gått sjukt snabbt.

Redan fredag imorgon! Det gillar jag skarpt.

PUSS&KRAM


Varför jag är så fin på bild? måste bero på min utstrålning, yepp.

grishjärta

Hallå vänner,

Idag bestod dagen av skola. Uf, vilket alltid är lika lamt. Svenska, där jag blev klar med mitt författarporträtt. En lektion krävdes för mig medans några inte ens är klar. Äh, kokade ihop nåt som lät bra. Efter det hade vi natur, labb! Det var nog första gångden det var intressant där. Vi fick nämligen dissikera grisens hjärta, lungor, lever m.m. Okej vår lärare gjorde jobbet medans vi fick skära och pilla på allt. Många tyckte det var äckligt medans jag såg det fascinerande. Stavas det så? ingen aning.

När jag klev av bussen gick jag raka vägen till ica. Jag köpte en redbull som jag tjatat om hela dagen. Sitter och avnjuter den nu och tror jag blivit piggare. Det gillar jag.

Nu ska jag spela med Erik över msn. Vi är beroende. Sedan ska jag plugga svenska. Har prov imorgon!

PUSS.

söndag

HEJ.
Tråkigt att det är såhär.
Vill åka hem.
Är inge glad.
Vill ha långt hår.


spelkväll

Hallå

Man kan nästan tro att jag och ekke har lan här hemma. I typ tre timmar har vi suttit och spela mot varandra på olika spel. Speciellt msn spelen. Erik blev sur på mig när jag la fel kort. Han ville inte spela mer.

Nu har han lärt sig bejeweled på facebook. Han är så söt när han är glad.

Nu orkar jag inte skriva mer. Meningslöst inlägg? aop.

Har varit barnvakt ikväll också åt Karl. Tror jag stavat det Carl förr. Men såg en stol i badrummet förut där det stod Karl. Så var tvungen att dubbelchecka det med Ekke också.

Herrå!!!! PUSS O PILLL!!

in stockholm

Allå, Stockholm is calling.

Har inte bloggat på någon dag nu. Har pussats för mycket med Erik. Närå, har typ varit på stan, sett filmer. Han har gått i skolan.

Idag klippte jag av mig hårtoffsen på huvve också. Så nu lever man i mammas värld. Alltså kort hårig e jag nu. Gick in på nå skit droppis nånstans på en liten gata och stampade in. 290 slantar villeroom ha av mig. Sedan gick jag på subway och söla ner hela jackan med skagenröra.

Jag tröst shoppade en skjorta, en tröja och ett par leggins. Jag har vant mig vid håret fast jag ser förjävlig ut. Erik tycker det e fint iallafall. Herrå



Sjuk dröm

Godmorgon! Fast har iofs varit vaken ett bra tag nu. Tänkte dela med av min riktigt skumma dröm jag hade inatt. Den måste ha varat hela natten.

Det började med att jag gick omkring med en kundvagn i en skog. Sedan såg jag en hage med massa hästar. Min tränare var där samt en massa vänner osv. Han lagade mat eftersom att han var kock. Som han i verkligheten inte är. Det var också en annans kropp istället för min riktiga tränare.

Sedan var jag utomlands helt plötsligt. Tillsammans med mina kompisar och Jennes pappa, Kent. Första kvällen så var vi utanför vårat hotell som var verkligen superlyxigt med en mängd olika barer runt omkring gården där. På en bar var det varje kväll, eller ja morgon kanske man ska säga, Väldigt halt (?). Så alla som gick omkring där halkade och gjorde illa sig riktigt ordentligt. Så det fanns alltid sjukvårdare som satt utanför. Undrar varför dom inte torkat upp allt som folk spillde? haha sjukt.

Det fanns två killar som var kanske ett år yngre än mig på hotellet. Dom kom från Stockholm och jobbade med att guida folk till ett spelrum. Ena killen blev jätte kär i mig och han var så gullig. Tänkte : "Synd att jag har Erik.." haha.. Iallafall så umgicks jag välldigt mycket med dem och dom var jätte trevliga. Första kvällen jag träffade dom var dom jätte dumma med mig. Puttade ner mig på golvet för att min klänning åkte upp då och mina trosor syntes. Men dagen efter satt jag tillsammans med killen som gillade mig och han höll om mig. Tänkte att då är man inte otrogen.

Sedan gick vi inne i storstaden. Det var i Turkiet vi var i glömde jag säga. Fast vårt hotell liknade mer som om vi var i Grekland.. Iallafall så var det jätte varmt ute och vi stod vid ett övergångsställe. Helt plötsligt var det is på backen, men det var fortfarande varmt. Bilarna, bussarna och lastbilarna började plötsligt att slira omkring och det blev jätte mycket krockar. Vi var livrädda och det blev kaos. En man fick benen avslitna..

Sedan var jag med Ida nb och Kent (jennies pappa). Bakom några byggnader kom stora maskiner, som täckte hela himlen och förstörde alla byggnader runt omkring. Vi gömde oss i en bil tills dom försvunnet. Det var bland det läskigaste jag sett. Kändes som jordens undergång!

Efter det var jag tillbaka i mitt hotellrum. Jag skulle festa med Jennie på gården i en bar. Helt plötsligt började Jennie, Pernilla och Idanb bråka. Dom kastade nå slags kort som var som vapen. Jennie "vann" och Pernilla sa: "Jennie, du gjorde precis rätt som man ska göra med korten". Iallafall så gick jag ut en sväng och såg några i baren som var hal, halka och slog sig riktigt rejält. Började blöda från huvudet..

Helt plötsligt var jag med Victoria i min klass och Josse. Vi skulle köpa lägenhet i Turkiet. Vi gick omkring och kollade i alla rum. Efter det mötte jag Hillary Duff. Jag och killen som gillade mig följde med henne hem. Hon bodde jätte risigt. Vet ni?? Jag dör. Glad att detta inte hände i verkligheten. Men jag och Hillary hade sex!!! Eller kan inte kalla det riktigt kanske hehe. Först började hon ta på mig sedan kysstes vi. Sen så.. Ah vill inte gå in mer detaljerat. Jag ville inte göra nåt med henne så tog med mig killen och stack.

Sedan kommer jag inte ihåg mer. Bara att vi var på hotellet och jag satt i en soffa med killen och hans kompis. Hans kompis sa att han haft mig på msn och kom från täby. Jahopp!

Nu ska jag packa! Puss.

otroligt less

Hola,

Nyss hemkommen från match och känns som det onödigaste jag gjort i hela mitt liv. För det första var vi arton spelare. Hallå? Fel att låta några stå över istället för att sitta på bänken. Jag fick göra det idag. Fick spela kanske max 4 minuter. Om ma gjorde det bra fick man spela mer, men vad mycket man hinner visa. Vad mycket pepp man fick. Min motivation steg från 100 till 0 på några sekunder.

Skönt att man åker ner till sthlm imorgon så man slipper torsdags träningen. Tror det är match i helgen igen så den missar man också. Bra.

Nej, ingen pessimist vill jag vara. Men om jag visste att jag hade fått spelat så lite, hade jag stannat hemma och pluggat. Det hade iaf varit nyttigt för mig.

Nu ska jag se lite tv och fika. Behöver nog inte ens duscha eftersom vart jag svettig? Nej.

Ps. jag ska duscha...

t-ti-tis-tisdag

Ey yo hoes,

Idag var jag i skolan mellan tio och halv två ungefär. Skönt med två lektioner! Mindre skönt med ett jobbigt svenska prov och ett lamt engelska prov, IMORGON!!!

Kan glädja mig åt att mit tåg puffar mot stockholm imorgon. Förutom att umgås med Erik så ska jag träffa min syster! Ska även se hammarby (bandy) på fredag. Sedan får vi se vad som händer och fötter där nere. Min frisör tvingade mig att klippa mig, SNARAST. Så kanske blir en droppis någonstans?

Jag har även min första innebandy match för säsongen! Är sjukt peppad och hoppas det går bra. Ikväll i timrå smäller det. För dom alltså. Jag ska komma hem oskadd.


såhär såg jag ut för 18 ½ år sedan när jag pluppade ur mamma.

tjuvlyssnat

Hahahahha. Jag har inte skrattat någonting idag förrän nu. Gick in på tjuvlyssnat.se och kan inte sluta skratta. Börjar jag bli övertrött?

Ica Maxi, Malmö

En kvinna ~40, står med sin son ~6 i kassan och ska betala. Hon har inte tillräckligt med pengar och måste lägga undan något.
Sonen: Lägg undan pappersflygplanen!
Kvinnan: Flygplanen?
Sonen: Ja, dem som du köper så ofta, de med vingar!


Datorsalen på en gymnasieskola, Stockholm

Tjej ~17: Vad heter den där lilla mössan som alla judar har på sig?
Tjej ~18 (tveksamt): Hmm… googla!
Tjej ~17: Googla?!


Spårvagn 5, Göteborg

En mamma ∼40 och hennes son ∼8 sitter och pratar om bibeln.
Mamman: Vad hette Adam och Evas äldsta söner, de som offrade till Gud?
Sonen: Ja, den första hette Abel. Men vad hette den andra nu igen?
Mamman: Ka…
Sonen (entusiastiskt): Ja! Abel och Kabel!


Vattenpalatset, Lerum

En man ~35 står i kassan och ska betala sina fyra barns glassar när han plötsligt tittar sig omkring.
Mannen (utbrister hysteriskt): Var är Markus? Barn, har ni sett Markus? Åh nej, var är han!
Flicka ~6 (tittar med höjda ögonbryn på pappan och på pojken ~1 i hans armar): Pappa, du håller i honom.
Mannen, som ser extremt trött ut, beställer en kaffe.


Sagabiografen, Boden

Ett gäng killar ~20 sitter i salongen och väntar på att filmen ska börja.
Kille 1: Sist jag var på bio så råkade jag göra bort mig rätt rejält…
Kille 2: Mhm?
Kille 1: Ja, precis när det blev spännande så var det någons jävla telefon som ringde. Man hörde hur den låg och vibrerade i någon ficka, blev helt galen.
Kille 2: Haha, okej.
Kille 1: Så sen tio minuter senare blev det en spännande scen igen, och det började vibrera igen. Så då säger jag högt och ljudligt så att alla i hela salongen hör "KAN DU STÄNGA AV DIN JÄVLA TELEFON?". Och sen så visar det sig att det var på filmen som telefonen ringde.
Alla killar skrattar, inklusive folk på närsittande rader.


måndags trött

Godmorgon!
Imorse hade jag ont i magen så stannade hemma från skolan. Sov jätte, jätte länge. Men ibland behövs sömn också! Så idag kommer jag förmodligen att bara slappa. Det känns som en sån dag iallafall. Har ingen träning ikväll heller eftersom vi har match imorgon. Det blir min första match denna säsong. Är sjukt pirrig i magen.

Är så rädd att göra fel. Under några dagar nu har jag verkligen inte trott på mig själv. Jag lärde mig för nån vecka sen att hitta motivationen osv. Men nu känns allt skit. På en front går det fortfarande bra. Men jag har ätit dåligt under en helg nu. Ätit lite. Annars äter jag väldigt ofta, men inte speciellt mycket. Bara för att vara lagomt mätt.

Sedan har träningen varit sisådär. Kan bero på min träningsvärk under hela veckan. Men ska försöka att inte deppa ihop totalt.

Jaja! Nu ska jag göra iordning något att äta. Hittade denna bild på datorn. Är det bara jag som tycker att det är så fint!? Kanske en dag i framtiden, det kommer att se ut så.


Nattis blååånd. <3

RSS 2.0