Sundsvalls gatufest

Hej,

Nu är gatufesten slut och jag vet inte om jag kan kalla det såhär, men, gatufesten är så fruktansvärt överskattad. Jag ångrar mig att jag gick alla dagar. För trots allt hade jag roligast på torsdagen, helt klart.

Saker man har gjort, de man ångrat och de man inte förstått, saker som varit gudomliga och saker man saknar. Jag är glad att det är över, jag behöver vila. Dessa dagar har inte varit så bra som alla går runt och säger. Jag är ärlig. Det är nog alkoholen som får folk att tro att det är roligare än vad det egentligen är.

Igår var jag alkoholfri och märkte fort att det inte var så trevligt. Hade mina vänner så jävla kul? Dom får gärna tro det, men jag vet. Så minnesvärt var det inte.

Nu ska jag bege mig söderut. Inte till Erik, trots min saknad till honom.

tandis

Godmorgon!

Imorse var jag hos tandläkaren och hur kul är det på en skala då? Jag lagade ett hål och har bedövning kvar, såklart. Jag har tappat känseln i näsan till och med =/

Iallafall så kom jag hem igår kväll från huvudstaden! Har bott hos min syster med ecke eftersom hon varit på gotland och vi fick agera kattvakt. Det gick super bra! Har även hunnit med arbetsintervju och bio också.

Och vet ni vad?

..JAG FICK JOBBET!!!


Jag är lycklig och o-arbetslös så att säga.


Mitt enda problem just nu. It hurts!

Eclipse

Hello there,

Erik ligger och sover och jag sitter här lixom. Hur kan man sova så länge? Undrar bara.
Igår var jag och Erik på bio och såg Eclipse! Tror ni inte att jag håller på att dö där inne? Det enda jag kan prata om nu är hela twilight-sagan och är som besatt, igen. Stackars Ecke!!
Nu ska jag hoppa på honom så han vaknar.

ÄRÅÅ!

Levande begravd

Hello suckers,

Nyss hemkommen från en biostund tillsammans med min far och syster! Vi såg den nya Beck, "levande begravd" och kan med gott samvete säga att ni alla där ute som gillar beck borde pallra sina arslen och se den.

Annars idag har jag stekt i solen
och svettades lika mycket somm igår he he. Håller fortfarande på att läsa min bok och jag dör snart bokstavligt talat. Jag vill fly in i böckernas värld och leva ett fantasiliv för ett slag. Bara glömma "vuxenlivet" och inte bry mig om något eller någon.

Fast imorgon vill jag gärna leva
mitt liv för då åker jag till Erik. Min älskling.

Nu ska jag se klart en film på tvn, sen packa.

Adios!

plåtning

Som ni vet så får vi, storbloggare, ofta erbjudanden och får vara med om så mycket! Jag fick chansen att vara med på en plåtning + ta med en kompis för att fota underkläder för ett underklädsmärke *hemligt*. Det ska vara det nya "inne" inom bland annat kungligheter. Inte visste varken jag eller Anna att Självaste konungen och drottningen ville medverka. Kul somfan var det!


woila!

nattugglan

Jahapp, så är man uppe sent som vanligt. Undrar verkligen hur jag skulle kunna jobba egentligen. Jag är en nattuggla och har sjukt svårt att vakna på morgonen, he he. Funderar på att bryta min dåliga vana snart så jag orkar då jag någon vacker dag blir en arbetande kvinna.

Men kommer det hända då?

Ahh, det får vi se på måndag. Jag är nervis som en gnu. Behöver stöd!! GE MIG!!!

Nä, nu ska jag prata med eckepeckepäronpung in the phone.



solsting

Hola,

Gud vad underbart väder det är ute!
Tycker synd om dessa som måste jobba när solen skiner såhär, he he. Men det är ju nästan för varmt att ligga ute och sola om det inte finns tillgång till svalka. Jag härdade ut i tre timmar nyss i solen och mer klarade jag inte. Svetten rann och jag fick lite solsting. Jag orkade knappt sola framsidan av min ljuva kropp så låg på mage och läste en bra bok istället! Helt sjukt vad färg jag får på ryggen..

Nu är det iallafall kvartsfinal mellan Holland - Brazil! Måste ju ta ett avbrott såhär i värmen.


Saknar London och sena kvällar i Hyde Park, samt en god öl tillsammans med Marielle!

olycksdrabbad tjej

Aherregud vad är det som händer i mitt liv. Detta är ju ett skämt eller något..

Vet inte om jag skrivit detta, men i lördags var jag på ica och skulle köpa lite lördagssnask. När jag precis skulle ta mina varor ser jag en kille i kassan bredvid falla ihop och ja, han svimmade. Han slog i huvudet så jävla hårt så han började skaka. Därefter ställer han sig upp som om ingenting har hänt. Jag däremot är jävligt chockad och smyger efter honom ut för att se vad som händer (nyfiken).  Han får hjälp av en som jobbar inne på ica iallafall.

Idag däremot så hände en liknande situation här i m-hodden. Jag väntar på bussen in till stan och ser en gubbe med rullator ramla. Han får hjälp av några och jag tror (stod en bit ifrån) att han började blöda näsblod.

När jag åkte hem idag från stan
så stannar bussen mitt på E14. Det är en jävla kö och jag är jävligt less. När det börjar röra sig så kollar jag ut från fönstret. Då är det en bil som åkt ner i diket och det är fullt med brandbilar och ambulanser. Vi åker fram några meter och en till bil ligger i diket som dessutom har en släpvagn. Jag såg att det var några brandmän som försöker få ut de som suttit i bilen. När jag kom hem nu kollade jag på ST.nu och läste om olyckan. Läs här --> http://st.nu/start/sundsvall/1.2150088-tva-bilar-i-krock-pa-e14


bilden är tagen från st.nu

RSS 2.0