anna är hemma!

Godafton,

Sitter här med Anna och inväntar idol.
Min käre Anna har varit i Sundsvallet enda sen i torsdags och nu är hon hemkommen hit till lägenheten. Skönt! Och imorgon fyller den tösen 19 bazt också, wiie.

Idag när jag gick på stan efter
jobbet såg jag den stilige Måns Zelmerlöf (stavning?) och jag, kändiskåt som jag är bara stod och gapade. Okej inte direkt, men började fnittra inombords litegranna.

När jag väl var påväg mot pendeln gick jag förbi åhlens.
Där var jag mitt upp i en jädra händelse he he. Plötsligt såg jag en ung kille, inte mer än 20, komma springandes mitt i vägen och efter honom springer två väktare. Dom gapar och skriker på oss i publiken, "STOOOOOPPAAAAAAAA HONOOOOOOM!!! TA FAST HAAAN!!!". Men tror ni någon gör det? Typiskt oss svennar som bara står och glor. Det var en tapper tjej iallafall som försökte lägga krokben.

Tänk om jag bara gjort något.
Blivit en hjälte eller något. Men näe, då står man där som vilken mes som helst såklart och inte rör sig ur fläcken, he he.

Iallafall, nu tänkte jag bara säga en sak: Godnatt!

måndag

Hejsan kamrater!

Idag har jag jobbat dagen lång. Gick halvbra, egentligen bra, men det kändes inge bra idag så är ändå lite missnöjd. Men pengar har jag tjänat, jajemen!

Efter jobbet åkte jag hem till min syster och Carl som bjöd på tacos. Supergott såklart! Snart blir ju jag moster också. Det är inte långt kvar nu, den lille skrutten kan komma när som helst. Har saknat deras katter såklart också, dog nästan lite. Jag älskar djur.

Men såklart då när man ska hem för att hinna handla och dona här hemma, ja, då stannar såklart tunnelbanan. Där satt jag ensam, bredvid en massa tonåringar (som om inte jag är det då) och undrade vart fan jag skulle ta vägen. Till slut efter en halvtimma ungefär så åkte vi vidare, dock fick jag kliva av vid hötorget och traska mot centralen.. Det var tydligen någon som fastnat under en tunnelbanevagn vid medis. Säkert tänkte jag, är det något fint det kan säga kanske om någon hoppat? Hoppas det var sant, annars har jag tänkt dumma tankar i onödan..

Snart ska jag hoppa ner i min säng! Sover ensam i lägenheten för första gången. Väldigt mesigt.

KRAM

lördagsmys

Hej hopp,

Nyligen lagade jag tacos åt mig och lille Erik. Det var väldigt gåått!

Tidigare idag var vi till skärholmens galleria! Inhandlade världens finaste jacka, fast jag egentligen inte borde gjort det. Sedan hittade jag äntligen en bok som jag letat i över en månad. Dock fanns det inte i pocket så det blev till att betala 200 cronas för den då. Men lätt värd!

Sedan köpte jag nog det onödigaste någonsin. En box med Robert Pattinsons liv..

..ångrar att jag skrev det. Men det kostade bara 119 kr så det var inte för dyrt.

Nu ser jag och ecke på "dansfeber". Helt okej kul.

PUSS&KRAM


massaah gos!

äntligen helg

God afton käre blogg!

Idag har det varit en tung dag på jobbet. Började dagen med att jag och Erik försov oss och kom tjugo minuter sent. Efter det kom en fruktansvärd huvudvärk som gick över till att jag blev helt yr i bollen. Fick hälla i mig vatten som gav ett positivt resultat. Kunde till och med fortsätta jobba.

Efter jobbet åkte Erik hem för att hämta saker eftersom han sover hos mig i helgen, så jag bestämde mig för att shoppa lite. Stressade lite på stan, handlade mat innan jag mötte upp honom och självklart var han hundra år sen. Pendeltågen strula som vanligt och jag började må dåligt igen, såklart..

Nu sitter jag här, ensam eftersom svikarn har dragit på någon fest. Tänkte vara så tråkig att jag går och lägger mig nu. Ska upp i tid imorgon och uträtta en hel del saker.

Godnatt.

helg-längtan

Godmiddag!

När jag kom hem från jobbet runt 6-tiden stod maten framme på bordet. Min underbara lilla sambo hade lagat tacos som verkligen var behövligt. Blir alltid impad när Anna lagar mat.

I helgen var jag som sagt i Sundsvall vilken var riktigt skönt. Nu är man hemma i vardagen igen. Bland stress, press och dåligt väder. Snart kommer lille hjärtat mitt också hit. Mest av allt vill jag bara sova för natten nu. Men det är ju trots allt idol ikväll så det får jag bara inte missa.

Mest av allt vill jag ha helg nu bara. Och lön.

10:- på kortet.

Det säger väl allt? Löning på fredag och det ska jag och Erik fira med lunch på grillen.

HeheHEheEHheEhHe..

kramiZ

19 september 2010

Hej hopp bloggen,

Vaknade runt tio imorse och var riktigt utvilad. Åt lite frukost framför tvn och tog en dusch innan det var dags för att rösta. Jag och min käre moder begav oss mot matfors skola och det var då jag beslutade mig för vad jag skulle rösta.

Det blev det rödgröna för mig idag.
Kände att det var rätt helt enkelt och så blidde det då. Inget mer med det då.

Vid fyra åker jag hem till stockholm igen.
Det har varit riktigt skönt att komma hit till norrland och barat tagit det lilla lugna. Så nu väntar en vecka med jobb igen då. Har längtat lite efter min lilla älskling också.

Kram!

val 2010

Goder afton käre blogg,

Imorgon ska jag gå och rösta. Det är första gången i hela mitt liv som jag får rösta dessutom.

Förut läste jag om en tjej vars mamma hade blivit sviken av borgarna och det var otroligt sorgligt. Det fick mig att tänka att vem som helst, när som helst kan hamna i trubbel och då behöver man skydd. Frågan är den, vad är den rätta rösten egentligen? Jag har fått en sjuklig beslutsångest och ångrar att jag inte läst på lite mer än jag gjort.

Vet man sina åsikter? Då borde man isåfall veta vart man ska lägga sin röst.

Det känns ungefär som att man skulle haft ett prov imorgon och man inte läst på ordentligt och gör ett halvdant resultat, för mig nu. Tänk om jag väljer fel?

Blir det bra vad jag än väljer?
Går världen inte under? Finns det någon som känner samma?

Förmodligen blir det att jag går på magkänslan imorgon. Blir nog så att jag röstar med hjärtat.


gör en comeback

Hejsan kära blogg!

Det var i juli jag senast skrev såg jag. Jag har helt enkelt inte haft något sug för att skriva men idag gick det upp för mig att jag saknade att få dela med mig av mina tankar.

Kan ju berätta att jag flyttat tillsammans med min käre vän, Anna. Vi bor numera i en underbar trea i tullinge. Jag jobbar och står i på dagarna och tar det lugnt med min sambo på kvällarna. Vi har blivit gymvärdar där vi bor (öppnar och stänger gymmet lite då och då, får träna gratis) och det finns faktiskt det mesta där. Min pojkvän jobbar på samma jobb vilket är himla mysigt och inte alls jobbigt faktiskt, får hitta tillfällen då man bara får rå om varandra dock.

Tiden flyter ju bara på nere i stockholm
men för tillfället är jag på besök hos päronen i Sundsvall då. Har umgåtts flitigt med min mor idag. Vi har fyndat på röda korset här i matfors, fyndat på en utförsäljning här i matfors och varit och fikat hos mormor. Nu tillbringar jag tiden med min fader framför modo-djurgården.

Känns riktigt bra att vara "hemma" igen.

Imorgon åker jag hem igen. Frågan känns ju egentligen som om "vart är mitt hem?".

RSS 2.0