fredaaaag

Äntligen fredag!

Som jag längtat efter helgen, även om denna vecka gått sjukt snabbt!
Denna helg tänkte jag spendera med en hand i en godispåse och the sims. Tänkte även ta en shoppingtur med min syster och hennes son imorgon! Mosters troll ♥

Efter jobbet idag åker jag till Eriks mammas nya lägenhet och ev. blir det väl att man hjälper dem med flytten! Ska bli spännande och se lägenheten eftersom huset är helt nybyggt på kungsholmen.

Igår däremot åkte jag och min arbetskollega (haha) till farsta och bikboks rea! Halva priset på allt i hela butiken. Fyndade två linnen, en skjorta och ett par brillor! Hade man haft lite mer ork och pengar hade man säkert fått med sig lite mer hem, hehe.

Nu blire till att fortsätta att lyssna.

vårligt

Hej!

Nu stormar det tydligen ute. Inte så positivt men det iallafall vår nu. Ingen snö och vårblommor som sticker upp lite här och var! Så otroligt härligt.

Igår grillade vi också. Premiären hade jag i Sundsvall för någon vecka sedan. Igår däremot gjorde jag och Erik en supergod tzatziki, så det gjorde det hela mer somrigt på något sett! Igår fick man ett gott besked från skatteverket också, så det kanske blir en liten utlandsresa i slutet av sommaren. Hoppas!!

Som vanligt sitter man på jobbet vid denna tidpunkt. Har ett tag känt att det är dags för mig att "vidga mina vyer" och söka något nytt. Vill känna mig stimulerad. Just nu sitter man med arslet på en stol 7,25 timmar varje vardag framför en dator. Det är inte min grej helt enkelt.

Men man ska inte klaga. Finns många där ute som inte har ett jobb! Samtidigt så tror jag att många är kräsna och inte tillräckligt motiverade att hitta ett jobb. Vilja ha ett jobb.

Nu: jobba vidare..

RSS 2.0