spe07d in my ♥



Ha ha! Min klass video från nötknäckaren, njut.

grattis mormor♥


bra ljud i lurarna såklart


Hej!


Sitter och pumpar på med massa upp-tempo-låtar och vill festa! Ha ha, jag frågade till och med Vicky om vi kunde gå och ta en öl imorgon. Då är det illa..

Iallafall så fyller min grandma' 85 bast idag! Så var där och fick tårta och annat gott, uppskattas mycket. För övrigt så åkte jag till birsta med Anna och Johanna efter och Anna storshoppa som vanligt. Jag fick med mig hem ett par.. eh.. korta tights med spets? 60 cronas på gina tricot och det gillas ju när man är sådär i fattiga tider.

Imorgon ska jag träffa min käre class och dansa! Efter ska jag iaf umgås med Vicky en liten stund hoppas jag! Well, nu ska jag se på CSI.

PUSS

Jag saknar och älskar min erik ♥

Studentbal


Jag och mitt nya långa hår!


Tjenis!


Vaknade upp vid halv ett lite halv död.
Balen igår var underbar! Alla var superfina, alla var trevliga och alla var på gott humör. God mat, gott vin och Soran var grym uppe på scenen! Ett dansband var där också och nästan alla klev upp på dansgolvet. Så kvällen var som sagt super bra.

Idag har jag varit på spice med Anna och Katta! Vi åt kebabtallrik som satt perfekt idag, he he. Idag är det även morsdag och jag har gett mamma kaffe från kahls, dock för några dagar sedan. Hon tyckte det var gott! Vilken tur. Min mamma är världens bästa mamma också, även om jag nästan aldrig visar det. Vi har som vanligt bingokväll hon och jag ikväll. Jag tycker man ska spendera tid med sina föräldrar, för man vet ju aldrig när man flyttar.

Men ska lägga in lite bilder senare!
Har inte lagt in dem ännu.

PUSSHEj

lång-hårig igen

Hey!

Jag har ju inte skrivit på fyra dagar ser jag nu, vad spännande! Kan ju ge en liten uppdatering vad som hänt de senaste dagarna.

I onsdags hade vi
nötknäckarn på skolan, dvs att varje klass får samma uppgift att lösa på bästa sätt. Min lovely class kammande hem en tredjeplats och den ska vi vara stolta över! hihi. Igår så åkte jag och Anna till birsta för att shoppa inför balen som håller hus på södra berget imorgon. Jag längtar faktiskt! Inte att ta på mig klänningen, men för att få god mat såklart, och vin. He he

Idag hade vi bara en lektion, i filosofi. Men vi fick bara reda på betyg sen fick vi sluta. Så jag och Vicky strosa på stan och jag hittade ett par shorts på Återkommande mode, dessutom ett par skor till studenten och dom är dösnygga. Kan visa på söndag mina köp. Efter shoppingen åkte jag till min bror och hans fru satte in löshår på mig. Men ska dit imorgon och fortsätta. Sedan blir det sminkning och håruppsättning också som hon ska fixa. Hon är så underbar!

Nu ska jag cama med Erik.
Inget snuskigt nu..

likhet eller ej

Sitter och ser på Roast på Berns nu. Kom och tänka på en sak som jag och Erik diskuterade:

Visst är Peter Whalbeck lik Quagmire i Family guy?



Bilderna gör inte varandra rättvisa. Ni får kolla upp det själv, men dom är superlika! LITA PÅ MIIGGGG!!

solning

ELLU!!

Var nyss och solade med Anna! Fysatan vad jobbigt det var. Det var snuskigt varmt, men det var det värt he he. Måste ju få lite bränna innan balen som är på lördag!

Sundsvalls studenter har alltså studentbal, såklart.


Anna berättade om sin hemska dag hos tandläkaren förut. Seriöst, hur fan tänker tandläkare? Anna har världens tandläkarskräck och fick en "hutt" som skulle göra att hon inte mindes att hon lagade ett hål. Men den fungerade inte så dom höll fast henne och tröck in en bedövsningsspruta. Anna låg och grinade och dom bara fortsatte. Typ hånade henne! Hur störda är dom inte? Och jag som ska gå och laga hundra hål framöver. Aldrig. Jag skiter i det om det blir liknande för mig. Hatar bedövningssprutorna så jäkla mycket.

Well, ska kolla på naturen nu.
Har mitt absolut sista prov någonsin imorgon! Sen är gymnasiet över!

PUSS

äntligen!!

Hej vänner!

Min dag blev den bästa någonsin så fort jag cyklade in på min gård! I brevlådan såg jag en påse och förstod med en gång att det var min...STUDENTKLÄNNING!

Jag sprang in och öppnade den och vet ni vad? Den är så mycket finare i verkligheten. Det bästa var ju att jag kunde ha den också såklart. Den är perfekt, perfekt och ännu mer perfekt.

Sitter och lyssnar på Monty - seglaren och får världens sommarkänslor. Gillar den!


visar inte mer än så, HE HE

shotgun

Ofta sitter jag och funderar på vad som händer med facebook och dessa grupper. Nu finns det en grupp som innehåller allt man behöver veta om det såkallade uttrycket shotgun. Alltså att man "paxar" framsätet i bilen.  Detta var en punkt/regel:

2 § Shotgun måste kallas så att minst en i sällskapet hör för att inte ogiltigförklaras. Man får dessutom enbart kalla shotgun i samband med bilfärden, det för att alla ska kunna förstå när det är läge att kalla. Du kan alltså inte på en måndag kalla shotgun till en bilfärd som äger rum på en onsdag.
De internationella reglerna säger också att du måste befinna dig utomhus när du kallar, men eftersom många sprang ut utan skor och alltså inte var redo tillkom regeln att du måste ha skor på dig. Även denna regel kan kännas oklar och därför är det vanligt förekommande att du måste se bilen när du kallar, men detta kan variera. Om någon kallar shotgun och sedan går inomhus så tillgodoses inte kallningen utan det är fritt att kalla igen.

dröm

Hejsan,

Inatt drömde jag att jag först var i London med många av mina vänner. Jag sprang omkring med en barnvagn men var tvungen att gömma mig från Vicky. Hon hade sagt att jag inte fick gå utanför dörren med vagnen.

Helt plötsligt lekte jag med barbiedockor på min gård.
Vill inte ens berätta vad som hände. Men barbie började iallafall leva.. Jag drömde även om Anna och att hon sa: "kom över till min balkong sedan så kan vi dricka vin och kedjesnusa, eller röka. Jag har några"

Snälla, jag måste börja gå i terapi eller något. Kanske ta en hutt innan jag somnar för att undvika dessa drömmar.


hockey i sommar

HEY!

Har nyss legat ute och vilat.
Så underbart väder, trots att det är lite molnigt. Men nu är det hockey på tvn, känns lite skumt att kolla på det nu när det trots allt är sommar ute.

Igår var jag på derby med Kicki och Victoria!
Det var matfors mot nedansjö och matfors kammade hem segern. Det var riktigt härligt att sitta där i solen med en glass i handen. När man satt där på thulevallen märkte jag att jag saknar fotbollen lite. Underbar sport!

Men nu ska jag fortsätta att se matchen.
Sverige leder med 1-0 mot Tjeckien!

Pusshej

filosofi in my a**

Sådärja!

Nu har klockan snart slagit 22.00 och jag har precis piggnat till! Efter en vild kväll igår är man inte lika kaxig idag så att säga, hehe. Men iallafall så är jag inte klar med min filosofi som ska vara inne klockan 12.00 imorgon, annars "rivs det" sa min lärare. Jag tror henne också, hon menar allt hon säger...

Men vet ni vad? Jag ska göra klart den typ, NU!

Vill ni veta en annan sak?
Idag, den 20 maj, har jag och min älskling varit tillsammans i elva månader! Kan ni förstå det? Wiho, inte för att det är sån stor grej egentligen, alltså hur länge man varit tillsammans. Jag tror inte man räknar månader om man varit gifta i 20 år lixom, hihi. Men glad är jag för att fått tillbringa denna tid tillsammans med min karl, för han är så go och underbar och bäst och jag trivs så bra ihop med honom! Tror ingen förstår, inte ens någon annan kär människa.

Men, som sagt. PLUGGELIPLUUUGG♥

mösspåtagning

Hallå!

Igår var det somsagt mösspåtagning
för sundsvalls alla studenter. Här är mösspåtagningen något stort och början på hela studentfirandet! På dagen stod hur många studenter som helst och skrek halsen av sig och dansade, vi räknade ner och vi släppte alla balonger mot himlen! Det var sån sjuk stämning och så underbart, nu är det inte långt kvar alltså!!

Efter det åkte jag hem och piffade till
mig för att åka in mot the city igen. Träffade upp Vicky och Sophie för en pizza och sedan förfest hos Hampus! Hade så jäkla roligt tillsammans med mina klasskamrater och kvällen var kanon. Förutom att jag inte hade någon biljett och fick stå i en skitjobbig kö fullt med idioter..

Men när alla studenter väl kommit in på stads var det ett sjukt drag och jag önskar att kvällen kunde varit en aning längre. Men tack för en underbar kväll mina vänner!


studenttider


Hejdå! Nu ska jag festa natten lång med mina klassisar.
PUSS

världens bästa erik

Tjenis!

Nu sitter man här, nysolad faktiskt!
Helt jävla underbart.

Har inte skrivit på år och dagar men har haft fullt upp att vara med min älskling ju!

I onsdags var jag iallafall ut med mina vänner på sprinbreak, på Oscars och det var verkligen jätte roligt. Mindre roligt att sova i 4 timmar och vakna upp för att ta ybussen till stockholm i 6 timmar! Bussen var fullsmockad och fick sitta bredvid en tjej som var besatt av sin snusdosa. Men det gjorde inget för väl på centralen mötte jag upp min bebbe! Vi åkte till hans mammas nya lägenhet och den var jätte fin. Vi gjorde dock inget speciellt under dagen förutom att se lite hockey, fotboll och myste på. På fredagen bytte vi och åkte till hans daddy och under dagen åkte vi till söder, sen var vi lite barnvakt åt Calle. På lördagen låg vi och stekte under dagen och brände skiten ur oss, hehe. Knallröda! På kvällen mötte vi upp eckes kompisar, samt Ida björnen som var på besök där nere. Vi satte oss först på en uteservering och tog en öl. Efter det bestämde vi oss för att dra, så då blev det en risig bar med dålig musik. Men billigt var det kan jag lova. Under söndagen gjorde vi inte heller något speciellt, var ute lite, hyrde film. På måndagen åkte jag hem och nu sitter jag här.

Och vet ni vad? Det är mösspåtagning imorgon och det ska bli så himla roligt! hihi

Puss på er

äckliga 3

Goddag kära vänner,

Tror ni min ilska försvunnit? Nix, är argare än någonsin just nu. Ringde till 3 nyss och hörde hur det gick med koden. Vet ni vad den där Erik säger i andra luren? Att det inte har skickats ännu och att det kan ta upp till 5 veckor. Seriöst jag börjar grina nu. Jag blev jätte förbannad på den stackers pöjken och sa att jag har varit utan den redan i 4 veckor och tänkte inte tillåta att det kan ta ytterligare 5! Förstår ni min frustration? GAHH..

Men till något roligare. Ikväll är det studentfest på Oscars och det ska bli roligt! Men har ju som sagt ingen kamera, ingen mobil men det ska väl gå iallafall. Vill ha tag på vicky nu, så hon kan säga nåt snällt.

Later, puss

jobbigheter

Hallå!

Sitter just nu och ser på Sverige - Frankrike. Känner att jag inte är speciellt insatt egentligen.

Vill bara fortsätta klaga hela tiden. Har en riktig klagvecka framför mig känner jag, stackars vänner. Men som sagt har jag ju ingen mobil ännu, kameran fortsätter att leva sitt eget liv och mina drömmar fortsätter. För tillfället har jag tagit in täcke och kuddar till vardagsrummet och spenderar nätterna här. Trodde att sömnen skulle kika fram, men drömmarna fortsätter.

Kom fram till en lite sjuk sak,
nämligen att jag alltid drömmer något som har med stockholm att göra. Hade en teori att jag gör det för att jag saknar Erik, men det är fan inte rimligt någonstans. Om jag fortsätter att drömma, ska jag gå till någon som kan hjälpa mig. För koncentrationen finns ju inte ens längre, till något.

Men något som jag skulle vilja ha, är min kamera! Har ju köpt sjukt snygga saker på röda korset här på byn, hehe. Supersnygg jeansjacka bland annat.

Men ciao!

Har ju en ny skjorta från second hand samt en oanvänd väst.


klagar'n



Jag blir så arg, less och galen.
Jag har varit utan mobil i snart fyra veckor, kan ni förstå det? Jag ringer till 3 och frågar om dem ens skickat "uppspärningskoden". "Ehh, nej det har vi visst inte gjort", säger en tjej och försöker muntra upp mig. Jag får seriöst DAMPPPP. Skaffa aldrig något som har med 3 att göra.

Sedan tänkte jag knäppa lite
kort idag, men då har min kamera fått fnatt. Alla batterier som sätts in blir till "change the batteries", trots att dem är nya!!

En annan sak jag är nästan
ledsen över, är mina drömmar. Många av er drömmer säkert hit och dit, men mina drömmar är nå jävuslt jobbiga och vet ni en sak? Jag drömmer varje natt. Det gör att jag inte får någon ro när jag sover och det resulterar till att jag alltid är trött. Känner mig aldrig utvilad, aldrig!

Ska spela bingo med mamma snart.
Om jag skulle vinna, jag säger OM, då skulle jag kunna glömma allt det ovanståendet för en stund. Jag kan ju nämna en liten del av min dröm i natt:

Jag och mamma sitter på en buss, från stockholm. Vi sitter längst fram. Vi kommer mot gnarp och det är nån ombyggnation av en väg med en bro. Bron är jätte liten och jag ser åt vänster, där bron är. Bussen kör ner i ett långt, djupt dike och den voltar framåt och jag hänger uppochner. Bussen lyckas i vilket fall ställa sig upp som vanligt. Men jag kollar på min mamma som lyckats knäppa upp bältet och stryps av bältet. Jag lyckas i ett desperat försök att lossa bältet och hon vaknar upp. Jag var så fruktansvärt rädd! Samma sak hade hänt med busschauffören med några passagerare hade lyckats hjälpa honom. Sen åker vi iväg med bussen, trots allt som hänt.

Förstår ni vad jag menar? SÖMNBRIST! Trots mina 11 timmars "sömn" i natt. Usch.

pictures

Hallå,

Lägger in några bilder sen stockholmstrippen med Madeleine! Kameran hängde inte med så mycket men några bilder har jag lyckats skrapa ihop.


Min systers och Carls katt - Ivar!♥


Påväg till skärholmen


En Nathalie och en cider


En otroligt stark Madeleine

Christian Bale



Föressten, ser just nu på
"Batman - The dark knight" och visste ni att Christian Bale spelar JumJum i Mio min Mio? Ganska intressant tycker jag, He-He-He.

intresseras

Ibland önskar jag att jag var bra på något.

Om jag ska svara på frågor som, "vad gör du på fritiden" eller "Nämn något du är duktig på" står det still i mitt huvud. Jag är ingen speciell, inte unik. Jag kan inte sjunga, inte måla, inte något kreativt över huvudtaget. Det är så fruktansvärt frustrerande. Vad ser folk hos mig som inte har några intressen? Nej! Jag har verkligen inga intressen överhuvudtaget. Eller kan man sammanfatta intressen som något man intresserar sig för?

Står intressen för något man intresserar sig för?

Isåfall hänger jag med.
Ja, det jag intresserar mig för är.. Ingenting! Eller självklart mina nära och kära. Och mig själv. Jag vill alltid sätta mig själv före allting, men det går aldrig något vidare. Kanske beror det på att jag växt ifrån mitt ego. Kanske inte.

Men över till ämnet. Intressen.

Jag vet inte ens vad jag vill vara intresserad av. Just nu önskar jag att det fanns intresse inom mig att orka gå klart skolan, göra läxor. Men inte ens det fungerar. Eftersom jag just nu inte har "intressen" så sitter jag oftast bara hemma. Hemma framför tvn. Känner mig som världens offer som inte gör någonting på dagarna. Men jag trivs ju, så då borde jag få göra det också.

Jag gillar att vara ensam. Jag hör sällan av mig till mina vänner eftersom jag är så van att vara just det, ensam. Förstår om många tycker illa om det. Jag vill att dem ska höra av sig till mig, inte jag. Det har bara blivit så och det är inte för att jag vill vara ensam hela tiden, såklart. Men när jag är ensam har jag tid för mig själv. Att ta en promenad, se vad jag vill på tv, ligga i min säng och bara njuta av livet, äta en chokladbit för att det är det godaste som finns, enligt mig. Jag gillar att vara ensam, just för att det är skönt att inte behöver lyssna till någon annan hela tiden.

eckepecke



Hallå vänner,


Hittade en liten töntig lista som jag måste få dela med mig av.


Hur gammal är han/hon?
18

När fyller han/hon år? 12 februari

Vart bor han/hon? gubbängen, jakobsberg

Ögon
färg? blå

Har han/hon piercat sig någon gång? nej

Har han/hon druckit någon gång? ja

Han han/hon rökt? ja

Vad har han/hon för färg på rummet? vitt

Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? oj, antagligen åka på en resa, som innehåller fotboll

Har han/hon någon fobi? PINDLAR!!!

Är han/hon beroende av något då? djurgården, cola, cheeseballs

Är han/hon envis? ibland

Vad gör han/hon på helgerna? är med vänner, mig, sport

Beskriv honom/henne med två ord? fantastisk, snygg!

Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? hehe, jo

Varför blev du tillsammans med honom/henne? varför? antagligen för att han får mig att må bra och för att jag är kär i honom, såklart.

orange like a orange


ser ut som världens kant på bilden, tur att det inte är så irl he-he


Tjena!


Sitter här med nyfärgat hår.
Har även smällt i mig en ofantligt god pizza och på tv-skärmen syns hammarby - brage. Kom igen bajen! Men åter till mitt hår...

...det är lite orange. Det blev orange eftersom vissa delar av håret är näst intill vitt, så kontrasten mellan de olika fägerna resulterar att håret ser orange ut. Tur att man bara ska sitta hemma i helgen, ensam.

För då har jag ju massor av tid att färga lite till! Planerar att vila håret imorgon, köra en färgning på söndag.

Låter toppen. Nu; åter till matchen.

Ha en bra fredag, puss

otäck dröm

Hej,

Jag hade en jävulst jobbig
dröm i natt som inte givit mig någon ro! Bara därför, så vaknade jag tio minuter innan min buss gick. Kul att missa filosofin, som förövrigt är min enda lektion för idag.

Men, kan ju då passa på att dela med mig av denna;


Jag och Madeleine är i stockholm och jag tror att jag flyttat ner och hon är på besök. Vi ska se hockey i globen och väl där träffar vi hennes tränare - min förra innebandy tränare. Vi pratar och jag ska börja i deras lag. Sedan sitter en ganska knubbig pojke i 14-års åldern, med glasögon (påminner om en jag inte tänker nämna he-he) och ska tydligen också börja. "Men han ska få spela de 2 andra matcherna, alltså de lätta", säger tränaren.
Globen såg inte ut som idag. Vi hade några slags VIP-platser så vi satt i mitten av globen, högt uppe. Jag skulle gå på toaletten och råkade välta ut ida nilsson böö's sminkväska, fast jag inte ens sett att hon varit där. När jag kom ut från toaletten var det något dagis som höll på att dansa och jag kom inte förbi för att finna min sittplats. Dä försökte jag gå bakom en tjej men hon var omänskligt mycket kortare och mindre än mig så jag stötte till henne så hon ramlade och skadade sig, oops.

Då var vi i Matfors senare. Var påväg mot stallet, jag och mina vänner som jag umgicks med när jag var 14 (har såklart kontakten med alla men vi är inte ett "gäng") och vi såg underliga saker. Två små, väldigt små, hästar sprang över vägen och hade målningar över sig. Riktigt skumt faktiskt. Sedan när vi passerat en bit in till stallet så börjar det regna och åska. Det åskade och blixtrade till precis överallt så alla vi började gråta. Jag blev träffad av blixten, på sidan av mitt smalben. Marielle var tvungen att släpa mig mot ett skydd vi funnit. Så där stod vi, intrycka mot en vägg med ett litet tak över oss.

Jag kollar framför mig. Där står 2-3 otäcka varelser, tänk er i Sagan om ringen, dom svarta sakerna som är ute efter ringarna! Det sista jag tänker är att jag ska dö. Istället blir det helt svart och då jag vaknar sitter vi i burar. "WOLVES" står det utanför. Vi är på något slags zoo och är vargar i deras ögon. Det absolut sista jag ser från min dröm, är en kvinna med mintgrön hud. Hon sitter och vaktar kattburen..

Adjö

paj baj

Typ, paus.

RSS 2.0