ledligliheter

Tittuut,

Nyss suttit med min mor och spelat bingolotto. Tror ni man vann nåt då? Nej. Som vanligt. Jag hade tagit mig tid att skriva ut en lott från dataan men icke. Så många gånger jag suttit på en tråkig söndag, desperat efter en vinst. Varför är det bara 70+ som ska vinna? Är det inte bättre att jag, som är arton jordsnurr att få några tusen i plånkan?

Fyfan. Snart kommer det ånga från öronen. Nej, jag är inte arg igentligen. Önskar jag kunde vara det ibland.

Istället såg man I en annan del av köping som gjorde en på riktigt bra humör. Dom är så söta, haha.

Har inte kunnat lägga upp nå bildjävlar heller eftersom denna underbara hemsida gör att mitt internet stängs av så fort jag försöker. WHY ME?? Jag med tusentals läsare också för den delen. Skämt å sido.

Nu ska jag ska Wallander - innan frosten för 320947 gången. Varför ser man alltid på dessa deckare. Beck, Wallander - Som man sett innan. Bara för att dom går på tvså sätter man sig för att kika.

Imorgon är det school. Går mån-ons bara eftersom lärarna har studiedagar torsdag fredag. Vilket resulterar att :
  1. Jag har ingen filosofi denna vecka.
  2. Jag åker ner till Elsklingen redan på onsdag kväll.
  3. ...kommer inte på nåt mer...
  4. ...lalala...
  5. Har dockk två prov på onsdag.
  6. Hejdå

Fredag på lyset

I fredags blev det en spontan utgång med Pernilla, Jennie och Ida björnen. Det var trevligt i början med mycket snack och skratt, som vanligt dvs. Efter ett par vinglas så for vi mot avenyn där det var klubb lyset. Mycket folk för en gångs skull och många roliga händelser. Bla att en fågel viskade i mitt öra att en flaska med genomskinlig vätska i försvann från baren och hittades på toaletten. Vem var det? Det var inte jag, det är allt jag säger.

Sedan skulle vi på efterfest? Jag och Pernills fick inte tag på Jennie som åkt i förväg så vi fick skjuts av äckliga killar till min bror, där vi sov.

Dagen efter hörde jag från Jennie, att en jävla idiot hade misshandlat henne. Han hade alltså slagit henne i ansikte, flertal gånger. Jag blev fly förbannad och har planerat att söka upp honom. Han heter iallafall Johan och har ett ganska udda smeknamn eftersom han gillar att stoppa in korvar i stjärten. ÄCKEL.

Jag är ingen aggressiv typ, inte alls. Men att slå tjejer är det värsta som finns. Jag hatar män som hatar kvinnor. Fyndigt jag vet.

Lägger in bilder senare eftersom minn blogg.se skiter sig som vanligt.


tråkig, trött och tränad

TJABBAAA!!!

Sitter här och ser på fringe, en serie som går på kanal 5. Den är bra!

Igentligen orkar jag inte skriva. Tänkte lägga in en video också som sagt, men icke. Jag orkar inte! Har fan hela helgen på mig att fixa med sånna saker.

Här är iallafall Erik och jag på Avatar i våra flashiga 3D-brillZ:

träningar

SHAA,

Jag vaknade för en timma sen ungefär. Kunde typ inte sov inatt så orkade såklart inte komma upp ur sängen heller. Men förhoppningsvis så missade man inte för mycket på skolan idag.

Jag tänkte åka in för att gymma lite senare. Mitt gymkort går ut i veckan :/ men igentligen är det lika bra. Har våra svettiga innebandyträningar tre gånger i veckan iallafall. Sedan finns det ju två hundar här hemma som mer än gärna vill hjälpa mig att träna, alltså att gå ut och gå. Har även en cykel väntandes i källaren.

Så mig är det inte synd om inte! höhöhö. Efter gymmet så blir det middag på stan och sedan innebandyträning. Ja ni ser ju själv, inte har jag tid med ett gymkort? Lägga ut en massa pengar för att gå och träna IBLAND?

Nej. Nu får det vara nog!

Inatt drömde jag att jag skrev böcker och gjorde dem till film. En var verkligen superbra. Men allt eftersom så verkade det som om jag snott den från en annan film. BUhöhööö. Är jag så dum? Sno andras ideér? Nej.

Nu ska jag kilus. Puss!

Nära-döden-upplevelse..

..var det idag eftersom snökaoset har kommit till Sundsvall. Det är seriöst kaos. Speciellt med bussar.

Påtal om bussar.. För det första fick jag stå och vänta i ca 25 minuter på bussen. Sedan hoppar det på en gubbe och sätter sig framför mig. Jätte snöig. Då ruskar han av sig som en blöt hund. Vart tar snön vägen? Jo, på den stackars ensamma, trötta, söta, lilla, nathalie. Alltså jag. Och han gör det tre gånger.

En sak jag har tänkt på, är att varje morgon när jag promenerar till bussen känner jag en speciell doft på ett speciellt ställe vid vägen. K O R V S V E T T. Yes, precis det.

När jag gick på högstadiet hade jag en lärare (nämner inga namn) som ofta luktade det. Det var jag och Marielle som kom på den kombinationen. Tänk er falukorv och svett. Det blir en stark illa luktande "doft", nästan frätande för näsan. Ush, vill inte tänka på det.

Igår hade vi klassfest. Orkar inte ge några kommentaren = Var trevligt.

Idag blev jag glad. Fick mvg på en sak i engelskan och fick en chock. Nu jävlar ska jag köra igång.

KISS.PISS.MISS.

klassfest

Tjenis penis jan banan,

Idag hade man bara en lektion. Skönt! Hade labb vilket var mindre skönt, men skönt att ha det gjort. Skönt, skönt, sköööönt.

Har klassfest ikväll tydligen. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Men min träning slutar klockan tio. Så får hoppas man kommer ikapp the classmates on the drinkingfront. Om jag ens ska dricka.. Får se hur jag känner mig.

Gud vad jag känner mig tråkig. Hejdå.

måndag igen

Tja friends,

Efter en helg i stockholm är man hemma och tillbaka till skolan. Såg på esteternas vårshow idag också. Halva bara. Stuntals var den bra, ibland skämdes jag. Stackars kille som sjöng "nothing else matters". Vill inte vara taskig men kritik måste fan vem som helst tåla. För det första satt inte alla toner, refrängen var död och allt kändes långtråkigt. Blä. Annars fanns det några som absolut kunde sjunga!

I fredags satte jag mig på bussen till bäbis. Först gick vi ut och käkade med hans pappa och lillebror också. Sedan var vi barnvakt åt lille Carl också. På lördagen gick vi på stan och jag hittade en jacka och ett par innebandyskor. På kvällen såg vi Avatar i 3D och det var en sjuk upplevelse! Den finaste film jag sett. Se den.
På söndagen såg vi Eriks mamma spela korpen. Sen gick jag och Erik och käkade sedan en sväng på stan. Hittade en jacka, en kofta och min efterlängtade mjukisdress:

Älskar färgen

Men nu ska jag laga mat. Peace

träning <3

Hallo friends

Jag minns knappt att jag bloggade inatt (imorse)... Var så trött så kände mig typ packad. Men iallafall så sov jag hos Anja, där också Pernilla och Jennie sov. Vi kollade på en skräckfilm som var läskig.. men också lite psyk. Brittany Murphy var med och filmen heter Deadline. Sevärd!

Efter det väntade ett hundratal parti kortspel. Vi spelade nåt som kan ha heta.. minns inte.. Men roligt var det eftersom det höll oss sysselsatta till klockan sju imorse, eller till och med senare kanske. Jag och Jennie fick iallafall vår älskade revansch. Men inte lätt med usla kort..

Vaknade vid halv två imorse.. Alltså blev ingen skola. Åkte in vid två och mötte upp Malin för att gå och gymma. Efter det blev det käk och sedan innebandy träning.

Efter min träningstorka (av alla slag) och dåliga matvanor osv, har jag blivit så jävla uppåt den senaste tiden. Jag älskar att träna. Att vara alldeles matt i kroppen och sedan få sätta sig ner med vattenflaskan. Svetten rinner ner mot kinden och man är rödblommig. MUMS. I love it.

Imorgon bär jag av mot Stockholm. Jag längtar verkligen efter min pojkvän. Åh vad jag ska krama och pussa sönder honom denna helg. Kanske packar ner honom i väskan innan hemfärd också. Vi får se hur jag gör.

Nu ska jag kolla på tv en stund. Puss och smek, kom och lek. En lek för oss alla, iallafall för den som palla'. okej den va sämst..

morgonmänniska

Hallå vänner,

Vad gör jag uppe nu? Kan det vara så att jag varit vaken tills nu? Eller vaknade jag precis.

Jag har inte sovit någonting inatt pga vissa saker. Eller rättare sagt personer.

Mer om detta senare. puss

en kärleksförklaring

Vissa saker är svåra att förklara.

Det finns en sak jag är helt säker på. Det är att min Erik är absolut det bästa som någonsin hänt mig. Att veta att det finns någon som bryr sig, som älskar en, det är faktiskt en sa som alla behöver. Det behöver inte komma från en pojkvän, utan från en släkting, en kompis eller någon annan.

Många frågar mig "är det inte jobbigt att bo så långt ifrån varandra?". Jo, det är väl självklart att det är! Men det jag har lärt mig hittills är att bli lite äldre, eller hur man ska förklara det. Jag har lärt mig att kunna lita på honom, det är bland det viktigaste som finns. Erik är min bästa vän, som jag är obeskrivligt kär i. Han är en person som ger mig trygghet, den jag kan berätta allt för och någon som ger mig värme.

Jag vill flytta ner, men jag gör det för min skull. Jag vill inte bo kvar här eftersom jag vill ha fler möjligheter och kunna göra fler val. Men även om det bara är för min skull, så ingår han där. Eftersom han gör mig så självsäker, ger mig styrka och han tror på mig, gör att jag tror på mig själv. Jag älskar verkligen honom mer än jag någonsin kunde tänka mig.

Inte kunde jag tro, att det skulle kunna hända. Att träffas, bli riktigt bra vänner och sedan bli ett par. Ja, det var det som hände. Han har alltid varit där, även när vi bara träffats nån enstaka gång. Men enda sedan jag pratade med honom för första gången på msn.. Så har jag litat på honom och tyckt så bra om honom. Han är så speciell och unik. Ibland önskar jag verkligen att han kunde läsa mina tankar och förstå hur bra jag tycker om honom. Att från första gången jag såg honom, var han en människa jag alltid ville ha runt omkring mig. Jag minns vår första kram. Jag minns vår första kyss.

Det pirrade så fruktansvärt i hela kroppen. Mådde nästan illa när jag låg och höll om honom. Inte på ett dåligt sätt då.. Sedan såg jag hans blick. Och han fortsatte att kolla på mig. Till slut mötte jag hans ögon och kunde inte hålla mig. Sedan efter det visste jag. Jag ville ha honom! Och min önskan slog in. Sedan 090620 har det varit vi, alltså 7 månader imorgon. Det har varit en sån otrolig resa och jag vet att den inte tar slut än.

Jag känner mig så stark med honom och jag tycker till och med bra om mig själv. Han ger mig lust att fortsätta. Utan honom hade jag aldrig orkat fortsätta med innebandyn, ta skolan mer seriöst eller börjat äta bättre. Att förändra en livsstil är svårt, men inte utan Erik!

Så jag hoppas att någon där ute förstår. Att det är viktigt att ha någon. Jag vet att alla har inte det. Så jag är lyckligt lottad som har det. Så Lars Erik Hector, tack för att du finns i mitt liv. Jag vet, du vet, att det var ödet att vi skulle träffas.


Du kommer alltid att finnas inom mig. Jag hjärta Dig.

jag fes inte!



Pernilla och jag ligger i soffan. Nån av oss fiser (pernilla) men Jennie och Stina skyller på mig. Vi hade varit på krogen innan.. märks att dom är trötta.

london, dear

April 2009

Januari 2009

prutt

Tjenis.

Haha, lilla Towa. Min brors lilla flicka, som jag är faster åt. Hon bad mig tända lyset på toa. Tio sekunder senare hör jag hur det brakar där inne och jag kunde inte hålla mig för skratt. Sen kommer hon ut och fnissar lite blygt, springer därifrån och jag kan inte annat än bara skratta. Så tokig unge haha, riktiga pruttar kom det där innefrån. Dörren var öppen. Towa är tre år.

Idag har vi pratat London på skolan. Jag och Josse har startat en facebook grupp för de utvalda resenärer. Hehe, så känn er special if you're invited.

Blir tokig! Vill åka verkligen, i påsk. Sitta med en corana i gräset, åka till camden eller bara sitta på ett mysigt café. Nu jävlar så vi se till att det blir en resa som man sent glömmer. Innan studenten och allt. Tänkte leta lite bilder sen tidigare resor.


...bjuder på lite egobilder istället. Jag fastnar på kort. Jag har stor näsa.

äntligen


pernills och ekke

ekke natta anja pernilla

julia jag

ekke jennie (vilken min erik gör???)

julia jag

erik jag pernilla

ida jennie

Nu ska jag spela bingolotto. Ja, en kvart dit.
Ikväll ska jag vinna. Vad som helst.

Nu har jag lotten,
ikväll kammar jag hem potten.
Fem nummer i rad,
då blir jag jätte glad.
För en vinst är aldrig fel,
det kommer göra mig hel.

det nya landet

Hallo.

Nyss ätit middag och kollar på "det nya landet" på sf-kanalen. Det handlar om två invandrare som är typ illegala flyktingar (tror jag) och dom håller ihop med en svensk tjej. Så man får följa dem typ.. Ah nog om det.

Igår var jag först på hockey med Jennie och timrå vann! Sjukt bra match. Verkligen hur bra som helst, 4-2. Efter det åkte jag till Emma där Marielle också var. Sedan drog vi och såg snabba cash som var jätte bra. Tycker att den är sjukt värd att se på bio, nu! Så gör det. Efter det skulle vi busa men det gick inge vidare.

Sedan åkte jag hem till knarkfors. Eller matfors menar jag.. hehehehehe

PusSsssSSssss och smeek


en bra dag

Idag är det en bra dag. Ska både se timrå och gå på snabba cash på bio. Ska bli dunder kul. Hockey med Jennie, bio med Marielle och Emma. Var väldigt länge sedan jag umgicks med Emma, så det är lite efterlängtat.

Tänk om man skulle råka svälja en krona. Eller svälja med flit. Bortsett från att när den kommer ut med bajset så måste den vara ren. Alltså när den åker ner i magsäcken och får ligga där på botten och frätas i magsyra. Visst måste den vara ren då? Alla bakterier borde försvinna.

Folk som är på toaletten. Folk som petar i näsan. Folk som kliar sig i stjärtskåran. Sedan håller de i en krona.

Det är ju troligare att en fattig alkoholist som tigger pengar, att få en krona än en 20-lapp till exempel. Men det var inte det jag ville komma till.. Utan att pengen är ren, fast den hamnar i tarmarna med bajs och får på sig bakterier igen.

Ganska äckligt va?

PUSS!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

jag har äntligen hittat dig

Hallå!

Jag har funnit motivation. Jag vet inte hur det gick till, men i måndags hälsade den på och den är här för att stanna verkar det som. Så snabbt gick det att få en ny vän.

Det började med att jag hade bestämt mig att sluta helt i innebandyn. Har haft uppehåll ett tag innan. Sedan bestämde jag mig för att träna i tisdags och då bestämde jag mig även för att fortsätta. Ett jävligt bra val. Sedan har jag börjat käka GI och det går också jätte bra och det är så gott! Är inte ens sugen på godis och sånt som jag alltid är annars. Sedan håller jag på att sluta med en annan sak också, vilket går väldigt bra. Nästan för bra.

Så nu sitter man här med träningsvärk. Men idag är den välförtjänt.

Nu ska jag och motivationen vandra sida vid sida hela livet. Har jag bestämt.


HAHHA FYFAN VILKEN BILD"!!!!! men den bjuder vi på. Även om
inte erik vet att jag lagt ut den eftersom han inte läser min blogg
vilket jag inte förstår för jag ska ju vara nummer ett och då borde
han ju hålla koll på vad jag håller på med.

Men iallafall. Det är du som gör att jag orkar! Jag tror att min lycka
med dig, byggde upp min motivation. Jag älskar dig över allt.


äventyr på tvn

Hallå där ute i cybervärlden

Här sitter man och ser på indiana jones på canal+.
Måste ju få tips för att klara ut det på xbox, fast det är ju lego. Jag förstår inte hur jag kunde bli såhär. Tvspels nörd. Hallå, inte har jag tid med det?

Jag har innebandyträning senare också. Har nyss ätit två GROVA mackor med keso och tomat. Jag är så duttii! Kanske blir en fruit innan jag sticker också.

Nu är filmen slut, jag ska gå ut.
Träna hårt ska jag gö,
ingen vill ju vara slö.
Så hoppas det går bra,
ja vill inte dö ida'.

puss och kram

nybliven kock

Hej alla matglada,

Jag är en kock. Jag har aldrig lagat så god mat som jag gjorde nyss. Kyckling, bulgur och en hemmagjord sås (mina fantastiska vänner ida och andreas lärde mig receptet) och det blev det gott! Fast måste tyvärr säga att såsen var godare än den ante gjorde... hihihihiih fniss

Så nu är man mätt och belåten. Väntar på anna för tillfället. Jag har ont i ryggen och har en sån fantastisk underbar träningsvärk! Hade ingen träningsvärk imorse men efter dagens gympass så är kroppen trött. Känner mig som en gurka som legat i kylskåpet i tre månader och har blivit alldeles mjuk och sladdrig.. eller inte sladdrig men kroppen känns upp och ner för jag är så slut.

Idag försov jag mig, hade hål och sedan engelska. Men engelskan var inställd så det var ingen skola för mig idag. Det var skönt iallafall. Sedan gick jag på kulturmagasinet för att låna en bok, det blev en deckare. Efter det mötte jag upp Marree på myrorna och köpte en sjukt snygg jacka. Här är en design i paint:


Jag borde bli konstnär. Eller något åt det hållet.
Snygg jacka va? aha aha 1 6 5 k r bara ihihiii

innebandy

Hej

"det är din favoritreklam på tv nu"
skulle Erik sagt nyss då han från skärgårdsdoktorn pratar om pension. Jag kan hela den utantill. Varför? den är ju skit tråkig och dålig och sämst. Menmen, jag gillar ju den serien..

Iallafall så sitter jag och vindruvorna och kollar på mash, en serie inte en människa under 40 kollar på. Förutom jag då. Jag har udda humor.

Jag tränade förut idag för första gången på några månader. Jag har ju tränat på golds såklart, men inte så mycket kondition. Det första vi fick göra på träningen var att springa. Mycket, länge, snabbt. Jag klev på sidan en stund för lungorna hände utanför bröstkorgen. Plus att jag redan börjar få träningsverk känns det som. Hurra! vad glad jag blir.

Läste en blogg förut som skrivit om att alla, ja ALLA, tar sig ofta nånstans på sig själv. Tex muttan eller snoppen, ibland kan det klia, ni vet vad jag menar va? Sen efter raffset så öppnar man dörren till skolan, tar i handtaget på bussen eller fingrar på frukterna på ica. Hur fräscht är det på en skala? Jag kommer däremot fortsätta klia och ta på saker.

Klia musen, pilla på h&m blusen.

vardagligheter

Hallå sundsvall, hallå bloggen, hallå mitt gula hus, hallå läsare, hallå tvn

Jag är hemkommen från första skoldagen. Hade svårt att somna i natt men lyckades ändå kliva upp klockan 7! Mycket starkt jobbat av mig. Jag är på otroligt gott humör idag också. Mycket som flyter på lixom. Nästan så att jag vill sjunga någonting vackert. Men finns det någon som vill lyssna?

Jag kan lyssna bra. Mina hörlurar hade pajjat (trodde jag) i ungefär en månad så musiken i mitt liv har inte varit okej under den tiden. Men nu fixade jag det. Lyssnade på yellow - coldplay, akustiskt, och fick världens flashback.

När jag var i London så hörde jag den verisionen på en skobutik i Camden. All personal där började nynna med och jag märkte själv att mina läppar började röra sig. Tänk att en liten sak kan göra något så stort. En låt blir ett minne.

Vad djup jag är. Jag borde skriva oftare. Kanske en memoar? Eller en deckare. Jag gillar deckare.

Ps. Jag hade jetee roligt i stockholm denna vecka. Eller roligt kanske är fel ordval. Jag hade trevligt. Jag och Ekke gjorde inget speciellt. Typ kollade på tv, gick på stan och åt onyttigt. Gott.


Nu tackar jag för mig, puss på dig.

Jag lever!

Tjabbhhaa

Ligger i Eriks säng nu medans han är och tränar. Jag skulle plugga. Har jag gjort det? pytte..

Det var anledningen för att han skulle åka och träna. Jag lovade att plugga och Erik ska kolla hur mycket jag skrivit när han kommer hem. 10 rader.... flåååt.

Måste skynda mig. Eller så kan jag lådsas att jag somnat. SMART!!??!?!?!!??!?

Ja. Godnatt bloggen.

sov gott-------------->

godbitar på tvn

...och här sitter jag igen. Med datorn i knät, framför junior vm. Sverige ligger under med ett mål mot USA. Men vad gör det, dom ser ju jävligt bra ut. Så dom kan vara nöjda ändå. Eller hur?

Okej, alla ser väl inte sådär jätte bra ut. Men majoriteten ser ju helt okej ut. Kan ju tänka mig att dom har en sådär fast rumpa som man vill bita i, magar som är hårda som sten och resterande kroppsdelar lär ska bestå av en hel del muskler.

Kan inte låta bli att se Eriks kropp framför mig.

HAHA okej jag ska inte skriva mer om det.

Jag längtar tills imorgon. Känns som om det var jävligt länge sedan jag var i stockholm nu. Det är ju trots allt mitt andra hem, där jag spenderar mycke tid tillsammans med verkligen världens underbaraste människa. Undrar om han verkligen vet hur mycket han betyder för mig? Hur kär och lycklig jag är tillsammans med honom. Hur mycket jag älskar min Lars Erik Hector.

Haha gud vad jag överanvände ordet "verkligen" nyss.



Jag för fem minuter sedan.


inne i tvn

Har ni varit med om att när man kollar på en film tex så märker man att man uttrycker samma känslor som karaktärerna? Tex nån är jätte lycklig efter att ha vunnit en fotbolls match och alla jublar, sen märker man att man sitter och flinar för sig själv.

Eller någon som förlorat en nära vän och så tåras ögonen.


Jag är alltid så himla inne i tvn. Det går knappt att prata med mig då jag kollar.

Nu ska jag vänta på hockeyn.

Klapp på kinden, ses uppe på vinden

här sitter vi och har det bra

...säger en man i filmen "vi hade iallafall tur med vädret - igen". Den filmen är lite halvkass.

Nyår var roligt faktiskt.
Vi hyrde en riktigt fin lokal och blev upp mot 30 personer? Åt väldigt god mat, drack väldigt gott till och hade allmänt kul. Mycket snack som vanligt, fnitter och en snygg pojkvän. Ja, det kunde nog inte bli bättre.

Bilder sedan.

Som jag brukar säga.
Ska hålla det idag.

För tillfället kollar jag på Hammarby - Sandviken på ettannnn. Hammarby ligger under med ett ynka mål. Nu har jag en fråga också. Varför är inte bandy sådär uppmärksammat som fotboll och hockey? Det är faktiskt kul att kolla på. Jag har dock sett att bajen har en klack där vilket är råliit!

Struntsamma. Jag är sjuk! Inte sådär så jag mår dåligt (snorig och ont i halsen) men man borde tycka synd om mig iallafall.

Imorgon ska jag åka till min döda piindel. Ni vet inte vem det är, men det är Erik. Lite internt.

Smek på låret o uppmot håret

RSS 2.0