pepp i city

hej hej halllå tja tjena hejsan tjo

Sitter med ett glas vin ensam hemma hos erik. han ska på hockey och jag ska snart bege mig mot sollentuna för en förare med pernilla o janne haha jennie.. sen blir det utgång och är sjukligt peppad.
vi hörs

rädd för att sova

Tjenixen

Som de flesta av mina vänner vet, så har jag väldigt kreativa drömmar. Men däremot inatt så var jag med om en dröm som jag aldrid, aldrig, aldrig haft tidigare till vilken liknelse som helst. Det var så sjukt verkligt och jag kände all smärta som ingick i den. Orkar inte ta precis allt i detalj, men ska försöka. Först gick vi på gator i 1940-talets miljö då det var mycket krig. Det var lite dimmigt och byggnaderna var riktigt skitiga och förstörda. Överallt stod det japanska soldater och man fick inte gå på gatorna, men vart vi än skulle gå in, i trapphus och sånt, satt det fullt med japanska snuskgubbar. Till slut fick Josse syn på en dörringång så jag, Josse och Vicky gick upp. Sen förklarar Josse att vi kommer dö så istället för att lida, ska vi ta självmord. Jag hinner inte tänka så mycket så jag hoppar ner för ett sjukt högt höghus. Jag blundar och känner vinden, sen marken. Jag känner en brännande känsla i benen och ser ett ljus. Jag tänkte verkligen att nu är jag död, och helt seriöst så kändes det som på RIKTIGT! Därefter pratar jag med någon, sen helt plötsligt vaknar jag upp ur min säng. Ser kompisar, klasskamrater sitta i mitt kök och prata. Jag springer omkring och skriker att jag är död och gråter. Hampus säger att han dog av nån sjukdom och att vi samlades där. Sen skrattar dom och jag fattar ingenting!? Då berättar Josse att vi aldrig hoppade på riktigt, eftersom vi blivit drogad. Min första tanke är WTFFF!!!! Jag gråter fortfarande, av ilska. Sen frågar jag hur länge jag sovit och hade tydligen gjort det väldigt länge. Jag skickar sms till Erik tusen gånger men får inget svar, och under tiden jag hade legat i koma hade jag blivit tillsammans med Linus. Jag trodde att Erik inte ville snacka med mig nå mer eftersom jag inte hade hört av mig till honom på så länge, så han svarade aldrig.. Jag vaknade upp (på riktigt nu då) och grät fortfarande, även då jag var vaken. Sen somnade jag om och då var det Frans som låg i min säng istället och som jag kramade om och pussade på kinden. Jag tänkte för mig själv, Vad fan gör jag? Då får jag tillbaka ett sms från Erik, och han var inte alls sur. Då tänkte jag, vadfan ska jag säga att Frans är här? så jag pratade med Erik och han sa bara okej typ. Ah helt sjukt, sen fick jag inte va med Erik till slut, utan Frans var den som låg kvar i min säng :'/ ush.. Men helt ärligt så när jag landade och såg ljuset.. JAG MÅSTE HA FÅTTNÅ HJÄRTSTOPP I SÖMNEN OCH DÖTT I NÅGRA SEKUNDER PÅ RIKTIGT!!! var i chock hela morgonen men nu är det bättre.

Jag längtar verkligen till halv tio ikväll. Har aldrig längtat så mycket efter dig Erik.

4 med dig

Tjohej

Sitter och kikar på Buffy nu.. Helt OK serie faktiskt! Men snart går tv-tittandet över till middagslagning. Det är sant, jag ska laga middag idag och har valt en supersvår rätt... rostbiffsallad! Haha går väl att laga på en kvart max. Iallafall så har jag och mitt hjärta fyra månader idag. Tänka sig vad tiden går fort, tyckte det nyss var sommar och du blev min. Jag älskar dig verkligen, Erik.

Tänkte föresten lägga upp bilder sen vi hade tårtkalas på skolan.
Sen tänkte jag tillägga att jag åker till Stockholm imorgon, träffa P och J också!

Puss

ett stort frågetecken

Hejsan!
Jag har min blogg för att få ut tankar, känslor och för att bara få skriva av mig när jag känner för det. Nu har jag en grej som jag tycker är sjukt konstig..

Jag känner inte igen mig själv längre och vet inte varför. Jag har humörsvägningar hela tiden och det har jag aldrig i hela mitt liv mött förr, förutom när man har lingonveckan kanske.. Men nu är det helt sjukt. Jag känner mig typ trött i huvudet och osocial. Tex på mina innebandyträningar pratar jag inte med nån typ. Visst vi har typ ett nytt lag men jag tar inget iniativ till att snacka med dom och vore det förra året hade jag verkligen gjort det. Jag är verkligen inte samma glada Nathalie längre och vet inte hur jag ska göra för att återgå till mina vanliga dagar. Snart har jag fått nog. Vem är jag?

fantasilös

Hallå där ute.
Finns nog några som inte hunnit somna ännu, som jag. Jag har faktiskt en orsak ; sovit från cirkus 18.00 - 22.40! Min dag blev i princip helt förstörd och jag är sjukt trött i ögonen  men inte i kroppen, därför kommer jag inte att kunna somna i natt. Iallafall så hade jag en sjuk dröm. Att jag och min syrra typ skulle döda varandra. Gah haft mardrömmar 3 gånger nu på 3 dagar.. Först att min syrra typ dog. Sen om att jag var i en kyrka och det var nunnor som dödade alla en efter en (orkar inte förklara) sen nu då att min syrra jagade typ mig överallt och försökte döda mig. Hon hade nån slags nål som hon försökte sticka i mig =/

Iallafall så sitter jag, Nathalie Björklund, och lyssnar på.... TOKIO HOTEL :S:S:S hallå... Jag har aldrig gjort det förr men nu gör jag det. Klickade på deras annons på spotify.
Nu får du skärpa dig Nattan..Blir det kanske gossip girl tills man somnar? Kanske =)
Puss!

Ps. Saknar Mitt Hjärta.

bakom allt

Hej,
Tänkte precis somna men det gick inte.. Har tänkt på en sak nu precis och det är att fyfan vad mycket saker inte nån vet om. Alltså inte bara hemligheter utan även tankar. Ibland kan man ju tänka nåt skit taskigt mot tex kompisar som man egentligen älskar mest, men det är ju bara en tanke och det är väl inte fel.. Sen även så är inte livet perfekt. Ibland tror folk att bara för att man har "allt" så är man lycklig. Det är inte så..

Behövde egentligen få skriva av mig mer. Men..


ett yttrande

Hallå där ute!

Idag gick jag hem tidigare från skolan eftersom jag hade världens huvudvärk. Plus att jag hade sjukt ont i min arm för vi spelade badminton på bollspel idag! Jag var helt fantastiskt duktig! Första matchen blev en tung förlust mot Andreas. Jag vann första set, han andra. Tredje var jämn då jag precis snubbla på mållinjen. Därefter blev det förlust mot Sanna och vafan jag är bättre än henne helt klart, hallå hur kunde jag förlora.. Sen vann jag över Angelica underbaaaaaaaaaaaaaaart! Sen tvingade Sture (läraren) på mig att möta Tommy. Tommy var sur på mig för att ja flinade hela tiden. Sen gick jag och vann över honom och han var väldigt arg :D och jag glad! Skönast på hela dagen iaf.

När jag kom hem går jag på ica för att handla lite lunch och när jag står där i kassan vill jag bara gå därifrån. Där står ett gäng av högstadie elever och är allmänt jobbiga. Ni vet hm.. vad kallar man dom? JUSTJA FJORTISAR!!!!!!! Snälla varför håller dom på så? Jag kanske en gång i tiden var likadan tänkte jag, men det var jag inte. Så otroligt hemskt att se hur tiderna förändras negativt. Snart föds väl barn med smink och löshår, mjau..

När jag kom hem blev jag på bättre humör med hjälp av webcam med effekter och en hund;








sega måndag

Tjenixen!
Sitter framför datorn som vanligt och nöter farmville, fucking jävla farmville och ni kanske ställer samma fråga som jag. VARFÖR GÖR DU DET NAAAATHALIEEE???? Svaret är enkelt; Jag blev beroende. Jag vill inte men känner mig tvingad att skörda och mjölka kossorna. Känns fel annars, men en vacker dag ska jag sluta upp med det. Jag lovar!
Iallafall så i skolan håller vi på med UF och vi börjar komma en bit med vårt företag:D Jag är supernöjd även om det går ganska många slantar i början men det får vi tillbaka senare, I hope.. Vi heter iaf Stick-Ut UF och nu får gissa er till vad det är, hehe.

Nu börjar timrå matchen. Får se om jag ska sova, plugga eller kolla. Hm.. svårt val.
Hörs, puss!

HAMMARBY

JAAAAAAAA FYFAN VAD SKÖNT!!!!!!!! VI VANN MOT BP!!!!!!!!
inte en vinst sen typ 8e augusti. nu kör vi, inge superettan grabbar<3<3

tråkig tjej

Hejsan hoppsan,
Kom nyss hem efter ha solat med anna, vi åkte även och åt varsin pommes tallrik med smältost på luddes. GOTT KAN JAG TALA OM FÖR ER!!! Jag tänkte lägga upp bilder sen fredagen också, när jag har tid.. Min vardag består faktiskt av ett fullspeckat schema. Jag menar jag har massor av möten och fester jag ska hinna gå på.
Eller så inte.. men jag är nöjd ändå.

Bjuppar på en bild sen typ förrförra helgen från krollen, Inte snyggast hittills.

roligt!

Try JibJab Sendables® eCards today!

frans och erik i en shake! hahaha


frågor!

Ditt äldsta hångel? - ingen aning faktiskt
Hur många har du varit riktigt kär i? - 1
Vad tycker du om kärlek? - Underbart!
När kramade du någon sist? - igår
Saknar du någon speciell person? - ja en som bor 40 mil härifrån
Har du svårt för att bli kär? - uppenbarligen
När kysste/hånglade du med någon sist? - i tisdags
Ångrar du det? - nix
När fick du senast en komplimang? - igår
Har du hånglat med någon av samma kön? - yes

HAR DU NÅGONSIN:

Hånglat med nån riktigt ful: tyvärr hahaha
Hånglat med fler än 5 pers: verkligen
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - japp haha
Gjort något riktigt dumt? - jo det gör väl alla
Gjort något du verkligen ångrar? - både ja och nej
Varit nykter på nyårsafton? - öh?
Åkt ambulans? - i turkiet.
Gjort nåt olagligt? - ja det har jag
Blivit polisanmäld? - nehedu
Fått din mamma att gråta? - hoppas jag inte.
Slagit ner någon? - nej
Skämts över dina föräldrar? - hehe säkert.
Skämts över dig själv? - fy i helevete att ja har
Sagt jag älskar dig och menat det? - ja
Tar du droger? - onödigt
Dricker du? - iblands
Vilka kläder sover du i? - typ trosor
Vad hatar du verkligen? - falskhet

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - hm.. nej!
Är du ensam nu? - mm..
Vill du gifta dig? - inte på länge isf
Vill du ha barn? - kanske, inte än

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - jag
Såg dig gråta? - erik
Fick dig att gråta? - erik
Du delade en cigg med? - bella
Du gick på bio med? - erik<3
Skällde på dig? - minns inte

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? - nejnej
Kramat någon? - ja
Pussat någon? - nej
Köpt någonting? - yes
Sjungit? - japp
Saknat någon? - ja


fullt ös medvetslös

Hello!
Igår var det till att fira anabanana! det blev en super nice kväll/natt med god mat, skratt, tårar, tokiga händelser och underbara vänner. Efter vistelsen hemma hos anna bar det in mot stan i Kims big car med två filurer i bagageluckan! Tokigt. Därefter blev det en splittring och några drog på stads medan jag och några andra pallrade oss upp mot aveny där lyset var. Vill be om ursäkt kroppen för igår.. Jag drack för mycket. Nu ska ni få höra min natt..

Jag tog kvart över 2 bussen hem och lyckades somna (ovanligt..) Vaknade av att busschauffören väckte mig och yr som jag var ramlade jag ur bussen, verkligen. Jag ramlade och fick inte en skråma :D wiie. Jag gick bara i strumpor för annas skor var inte sköna alltså. Då såg jag en taxi! Eller? Var det en taxi.. Äh jag frågar om han kan skjutsa hem mig (I) idérik tjej här. Det var alltså tidningsbudet, smart Nathalie. Han var efterbliven det minns jag.. han var nervös som ett as hahahah. Efter att få åkt omkring i 20 min med han skjutsade han hem mig.

Det var en ovanlig kväll och allt sånt här händer mig, jämt. Känner ingen som skulle varit med om detta..
Ps. Bilder kommer!


bråttom!

hej allihopa. ska iväg och fira anna nu! hörs senare.


nu kör vi!


RSS 2.0